Ghid de pariere online pe fotbal

Fotbalul este regele pariurilor sportive, existând mai mulți factori care îl fac ideal pentru parierea pe sporturi. Fotbalul se joacă pe tot parcursul anului și pe tot globul, oferind un număr imens de partide pe care poți învăța cum să pariezi online.

Ligile naționale oferă o gamă largă de pariuri și, în plus, există cupe naționale, turnee internaționale, precum Liga Campionilor, și o tendință în creștere a competițiilor din pre-sezon. În plus, există turnee majore frecvente pentru echipele naționale, cum ar fi Campionatul European, Cupa Africii pe Națiuni, Copa America și Cupa Mondială.

Acest ghid te învață cum să pariezi online pe fotbal și alte metode pe care le poți folosi pentru a-ți dezvolta cunoștințele despre pariuri pe fotbal.

Parierea pe fotbal

Aici la Unibet sunt mii de meciuri de fotbal pe care poți să pariezi online în fiecare săptămână, în secțiunea de pariuri sportive unde piețele de pariere sunt aranjate în funcție de țară și ligă pentru a găsi imediat meciul pe care să pariezi online.

Acoperim totul, de la cele mai mari ligi, cum ar fi Premier League, Seria A și Bundesliga, la diviziile inferioare de pe tot globul. Poți să pariezi pe orice, de la pariuri simple, cum ar fi rezultatul unei partide, la pariuri combinate, unde adaugi pe biletul de pariuri mai multe pariuri diferite din fotbal.

Ai extrem de multe oportunități când vine vorba de cum să pariezi online pe fotbal. Oferim multe tipuri diferite de pariuri online. Poți plasa pariuri pe cornere, cartonașe, scorul exact, marcatori, pariuri speciale pe jucători cu diverse opținui și multe altele. În următoarea secțiune vom analiza cele mai întâlnite și mai populare tipuri de pariuri când vine vorba de parierea pe fotbal.

Cum să pariezi online pe fotbal

Există efectiv sute de piețe disponibile la orice partidă de fotbal pe care poți să pariezi. Noi, cei de la Unibet, muncim din greu pentru ca tu să știi cum să pariezi online cu cele mai bune cote și având o gamă variată de pariuri.

Parierea pe partida de fotbal

Cel mai întâlnit tip de pariu la fotbal este pariul pe partidă. Adică să pariezi pe rezultatul partidei de fotbal. Există trei variante de rezultat la fotbal: victorie, egalitate sau înfrângere. Uneori acesta mai este denumit și pariu 1X2. Această denumire provine de la faptul că poți paria pe victoria echipei gazdă (1), pe egaliate (X) sau victoria echipei oaspete (2).

De obicei vei vedea pariul pe partidă în partea de sus a oricărei secțiuni de pariuri sportive cu accent pe fotbal, deoarece majoritatea parilorilor sunt interesați de rezultat.

Șansa dublă la fotbal

Șansa dublă este o altă formă populară de pariere când, după ce știi cum să pariezi online, pariezi pe două rezultate diferite la o singură partidă. Aceasta îți oferă ocazia să pariezi pe egal și victorie în același timp. Este pariul perfect pentru jucătorii care preferă să reducă riscul.

Cotele sunt, bineînțeles, mai mici decât la pariul pe partidă, însă șansele de a câștiga pariul vor crește considerabil. Dacă, de exemplu, Manchester United joacă acasă cu Chelsea în Premier League și alegi să plasezi un pariu Șansă dublă pe United (1X), vei câștiga pariul dacă United câștigă sau termină la egalitate. Mai poți paria și ca una din cele două echipe să fie câștigătoare la parierea Șansă dublă (12). În acest caz, vei pierde pariul dacă partida se încheie la egalitate. Nimic mai simplu.

Pariuri cu handicap

La parierea pe fotbal, pariurile cu handicap (Handicap 3-Way) sunt, de asemenea, o alegere populară. Pariurile cu handicap implică de obicei diferențele de gol dintre două echipe care oferă un avantaj sau un dezavantaj ipotetic echipei alese înainte de începerea partidei.

De exemplu, poți paria pe Arsenal să înceapă o partidă contra lui Leicester cu un handicap de -1 gol atunci când joacă în Premier League. În acest caz, Arsenal trebuie să câștige partida la o diferență de cel puțin două goluri pentru ca pariul tău să fie câștigător.

Ce înseamnă handicap asiatic?

Handicapul asiatic este o altă formă de pariere cu handicap. La pariurile cu Handicap asiatic sunt două alegeri posibile și se oferă un handicap pentru ca, cotele ambelor echipe să fie egale. Diferă de pariurile cu handicap obișnuit prin faptul că ai la dispoziție jumătăți și sferturi de linie. De asemenea, de obicei se poate folosi cu mai multe tipuri de pariuri, cum ar fi Total goluri (Total asiatic), cartonașe și cornere.

Citește mai multe și află cum să pariezi online cu Handicap asiatic în ghidul nostru de pariere cu handicap asiatic.

Unul dintre cele mai populare pariuri când este vorba de pariat pe fotbal, în special dacă nu ții cu nicio echipă și doar dorești să te bucuri de acțiune, este pariul pe Total goluri. Aici pariezi pe numărul total de goluri marcate într-o partidă. Însă acest lucru va părea prea specific pentru anumiți suporteri, care în schimb doresc să parieze pe peste/sub Total goluri.

În acest caz, vei afla cum să pariezi online pe +2,5 goluri care să fie marcate într-o partidă dintre Anglia și Franța. De fapt, vei paria că se vor marca trei sau mai multe goluri. Același lucru funcționează și în sens invers, un pariu pe -2,5 goluri va fi câștigat dacă sunt marcate două sau mai puține goluri într-o partidă.

Pentru a afla mai multe detalii și a citi explicațiile termenilor, expresiilor și formelor de pariere pe sporturi, poți consulta glosarul de pariere și sporturi.

Cum să pariezi online pe un turneu de fotbal

Parierea pe echipa câștigătoare a unui turneu de fotbal este, de asemenea, o alegere populară printre jucători. Și aceste tipuri de pariuri sunt deseori văzute ca mize pe termen lung.

Dar când vei afla cum să pariezi online, vei ști că poți paria nu doar pe câștigătoarea unui turneu, cum ar fi ca Manchester City să câștige Premier League sau Argentina să câștige Copa America.

Există sute de rezultate pe care poți paria la parierea pe fotbal, cum ar fi poziția la final a unei echipe într-o ligă, momentul când este eliminată dintr-un turneu sau cine se va clasa mai sus dintre două echipe.

De exemplu, vei ști cum să pariezi online ca Anglia să ajungă în semifinale la următoarea Cupă Mondială sau China să fie eliminată din faza grupelor la Cupa Asiei AFC.

Cum să pariezi online pe un jucător

În cele ce urmează vei ști cum să pariezi online pe anumiți jucători să aibă o gamă diversă de realizări. Noi avem piețe pentru cel mai bun marcator pentru majoritatea ligilor mari din lume pentru a susține un anumit jucător să câștige Gheata de aur în divizia sau turneul la care participă.

Pe lângă aceasta, poți paria pe cel mai bun pasator dintr-o anumită competiție și pe jucătorul turneului. După ce vei afla cum să pariezi online, vei ști că acestea sunt pariuri înainte de turneu, însă anumite piețe vor oferi cote schimbate la mijlocul competițiilor.

În timpul partidelor, poți paria ca anumiți jucători să fie avertizați primii cu cartonaș galben să fie eliminați sau chiar și să lovească bara. În funcție de importanța partidei, vom oferi mai multe piețe pentru a te putea gândi cum să pariezi online pe aproape orice îți trece prin cap!

Pariuri speciale pe fotbal

În aproape orice moment poți plasa pariuri speciale pe fotbal. Vei ști cum să pariezi online pe următorul manager din Premier League care să fie demis sau pe transferurile de vară, acestea fiind o modalitate excelentă de a diversifica parierea pe fotbal cu piețe noi și interesante.

Parierea pe transferurile la fotbal înseamnă să specifici clubul din care crezi că va face parte un jucător la finalul unei anumite perioade de transferuri. Uneori, favoritele sunt chiar cluburile la care deja joacă jucătorul. Însă, când clubul curent este undeva la capătul listei cu 10/1 este foarte probabil ca jucătorul să plece.

Fotbal transmis live și pariere în timpul jocului

Unibet îți explică cum să pariezi online și îți oferă unele dintre cele mai bune cote de pariere. În plus, îți oferim acces la transmisiuni live de fotbal prin fluxul live de la Unibet TV. Poți urmări și afla cum să pariezi online pe partide din La Liga, Bundesliga, Serie A si Liga 1.

Mai prezentăm și unele partide din ligile mai mici din Europa, precum și din cele mai mari ligi din afara continentului. Prin urmare, poți afla cum să pariezi online și apoi poți urmări și paria pe fotbal în aproape orice moment al zilei, în special în weekend-uri.

Parierea live pe fotbal poate fi atrăgătoare deoarece îți poți schimba opțiunile în timpul partidei și poți plasa pariuri noi. Și bineînțeles că este în avantajul tău să poți urmări în direct meciul pe care pariezi, pentru a observa mai ușor evoluția acțiunii și pentru a face predicții mai inspirate.

Ce este încasarea (cash-out-ul)?

Cash-out-ul/încasarea este un termen folosit des întâlnit în parierea pe fotbal. Acest termen se referă la momentul în care decizi că dorești ca pariul tău, pe care l-ai plasat înaintea meciului sau chiar în timpul acestuia, să fie închis. În funcție de cotele live din acel moment și de prețul la care ai plasat pariul, poți face un profit la încasare. Uneori, jucătorii decid să facă încasare chiar și când nu au profit, pentru a-și reduce pierderile.

Pariază acum pe fotbal!