Joc Responsabil

Ne pasă de jucătorii noștri și vrem să ne asigurăm că timpul petrecut cu noi este distractiv și sustenabil. Cum realizăm acest lucru?

Ca parte a angajamentului nostru pentru un joc responsabil, ne propunem să obținem zero venituri din jocuri de noroc dăunătoare.

Avem expertiza necesară pentru vă ghida și pentru a vă sfătui astfel încât să jucați responsabil. Accesați linkurile de mai jos pentru a afla mai multe despre sfaturile și uneltele noastre, cât și despre suportul pe care îl oferim clienților.


1165094787 safer gambling 1280x340 1-un gl 2023.jpg

Cum procedez astfel încât jocurile de noroc să rămână distractive?

Trebuie să fiți proactiv și să urmăriți obiceiurile dvs. la jocurile de noroc. Dispunem de unelte de joc responsabil utile pentru a vă ajuta să jucați responsabil.

Testați-vă profilul de jucător

Răspundeți la nouă întrebări rapide și veți putea afla dacă aveți nevoie de ajutor în cazul unei posibile probleme cu jocurile de noroc.


Testați-vă profilul de jucător chiar astăzi.

Alertele de verificare a realității

Când sunteți autentificat în contul dumneavoastră Unibet, aceste notificări vor apărea pe ecran la fiecare 60 de minute; vă vor informa de cât timp sunteți online și jucați, cât de mult ați câștigat, cât ați pierdut și cât ați pariat în intervalul respectiv de timp. Apoi puteți alege să vă deconectați sau să continuați să jucați.

Simțiți-vă în siguranță cu instrumentul nostru de monitorizare a activității de joc

Vă ajutăm să vă mențineți activitatea la un nivel distractiv, anunțându-vă cu privire la orice schimbare majoră a activității dvs, spre exemplu, daca veți paria mai mult decât de obicei sau veți petreceți mai mult timp online. 

 
Află cum


1165094787 safer gambling 1280x340 2-un gl 2023.jpg

Cum îmi pot seta limite?

Vă oferim o varietate de unelte de joc responsabil pentru a vă asigura ca petreceți doar timpul liber de care dispuneți și suma de bani pe care v-o permiteți pentru a paria online. Puteți lua legătura cu unul dintre agenții noștri din echipa de Serviciu clienți dacă aveți nevoie de asistență pentru a seta anumite limite.

Limitarea pierderilor

Această limită îți permite să menții controlul banilor pe care ii pierzi la un anumit produs sau pe întreaga platformă. Poți seta această sumă pentru fiecare zi, săptămână sau lună. Odată ce ai atins această sumă în dreptul pierderilor, nu vei mai putea plasa alte pariuri până când perioada setată nu expiră.

Cum funcționează:

Dacă vă stabiliți o limită de pierdere de 500 RON pe săptămână la Cazinou și apoi pierdeți 500 RON, nu veți putea juca din nou la Cazinou până la sfârșitul săptămânii. Noi luăm în considerare câștigurile, așa că dacă pierzi 250 RON și apoi câștigi 250 RON, vei avea în continuare un total de 500 RON de pierdut înainte de a fi limitat.

Stabilirea acestei limite vă poate ajuta să evitați pierderile cauzate de încercarea de recuperare a banilor pierduți

Accesează setările de limitare a pierderilor

Limite la depunere

Această opțiune vă oferă posibilitatea de ține sub control suma de bani pe care o depuneți într-un interval de 24 ore, 7 zile sau 30 zile. După ce veți atinge limita setată, nu veți mai putea depune până la expirarea termenului stabilit.

Cum funcționează:

De exemplu, dacă setați limita de 50 RON pentru 7 zile și veți depune imediat 50 RON, nu veți mai putea efectua nicio altă depunere până la finalul celor 7 zile.

Setarea unei limite la depunere este un pas esențial în procesul de a vă ține sub control obiceiurile de pariere online.

Accesează secțiunea de Setare a unei limite la depunere


1165094787 safer gambling 1280x340 3-un gl 2023.jpg

Cum pot lua o pauză?

Dacă jocurile de noroc au un efect negativ asupra vieții dumneavoastră și dacă simțiți că limitele setate nu sunt suficiente pentru a vă ține sub control obiceiurile de pariere online, vă rugăm să luați o pauză de la jocurile de noroc pentru cât de mult simțiți că aveți nevoie.

Ia o pauză de la anumite produse

Îți place să pariezi ocazional, dar ești atras de mesele de poker? Această unealtă îți oferă posibilitatea de a restricționa accesul la anumite produse pentru 24 de ore, 7 zile, 1 lună, 3 luni sau 6 luni.

Cum funcționează:

Dacă veți alege să restricționați accesul la Poker pentru o săptămână, nu veți putea juca Poker până când restricția setată nu va expira.

Restricționarea unui produs vă poate ajuta să înlăturați o tentație nedorită.

Accesează secțiunea de ia o pauză de la anumite produse

Auto-excludere

Opțiunea de auto-excludere vă oferă posibilitatea de a vă bloca accesul la cont pentru 24 ore, 7 zile, 1 lună, 3 luni sau 6 luni.

Cum funcționează:

Va trebui să alegeți perioada de timp pentru care doriți să vă auto-excludeți și să acceptați termenii și condițiile. Odată ce ați confirmat auto-excludere, veți fi deconectat din contul dumneavoastră și nu vă veți mai putea autentifica în cont până la finalul perioadei setate de auto-excludere.

Accesează secțiunea de Auto-excludere

 

Dacă decideți că este momentul să luați o pauză, vă recomandăm de asemenea să descărcați soft-uri de blocare a site-urilor de pariere online pe computerul dumneavoastră:

Gamban

Soft-ul anti-jocuri de noroc Gamban va bloca atât site-urile de jocuri de noroc, cât și aplicațiile pe toate dispozitivele dumneavoastră. Trebuie doar să îl instalați pentru a vă putea bucura de o pauză de la jocurile de noroc, lipsită de orice alte bătăi de cap.

Unibet vă oferă acces gratuit al software-ului, accesând link-ul de mai jos:

https://gamban.com/signup/promo/kindred


1165094787 safer gambling 1280x340 4-un gl 2023.jpg

Pot primi ajutor și asistență?

Suntem aici pentru dumneavoastră în permanență pentru a vă ajuta cu orice întrebări sau nelămuriri ați avea, iar agenții noștri din echipa de Serviciu clienți vă pot ajuta să setați limitele dorite folosind uneltele noastre de joc responsabil.

Puteți găsi detaliile noastre de contact accesând secțiunea “Joc responsabil” din Centrul de informații și selectând subiectul care vă interesează.

Dacă dumneavoastră sau cineva pe care îl cunoașteți are probleme legate de jocurile de noroc, vă recomandăm să accesați site-urile specializate menționate mai jos. Acestea oferă ajutor specializat cu privire la jocul responsabil și sfaturi despre cum să abordați problemele legate de jocurile de noroc.

Joc Responsabil

Puteți primi ajutor și asistență în limba română, inclusiv ședințe de terapie gratuite și un test de auto-evaluare. De asemenea, puteți apela linia telefonică gratuită.

https://jocresponsabil.ro/

Gambling Therapy

Gambling Therapy este un serviciu global care oferă sfaturi practice și suport emoțional pentru orice persoană afectată de probleme cauzate de jocurile de noroc, în mod gratuit.

https://www.gamblingtherapy.org/en

Gamblers Anonymous

Gamblers Anonymous este o asociație de bărbați și femei care împărtășesc propriile experiențe negative legate de jocurile de noroc. Scopul acestei asociații este de a ajuta alți pariori compulsivi să se recupereze.

https://gaaustralia.org.au/

BeGambleAware

Aveți accesul gratuit la BeGambleAware, unde puteți primi ajutor confidențial online sau telefonic. Puteți afla mai multe despre cum funcționează jocurile de noroc, puteți verifica dacă dumneavoastră sau cineva pe care îl cunoașteți are vreo problemă legată de jocurile de noroc și puteți primi sfaturi despre cum să vă mențineți în control.

https://www.begambleaware.org/

QuitGamble

QuitGamble.com este o platformă online pentru persoanele cu probleme de jocuri de noroc și rudele acestora. Puteți împărtăși experiențe și puteți găsi sprijinul de care aveți nevoie pentru a vă ajuta să păstrați controlul. Este disponibil 24/7 în aplicația mobilă și pe desktop.

https://www.quitgamble.com


Interdicția minorilor de participare la jocurile de noroc

Pentru a reduce șansele ca minorii să utilizeze site-ul nostru, vă vom solicita acte de identificare în cazul în care suspectăm că un anumit client are sub 18 ani.

Deși alocăm mult timp și multe resurse pentru a ne asigura ca niciun minor nu joacă pe site-ul nostru, suntem de părere că prevenirea acestei situații reprezintă un proces bilateral între noi și părinții și/sau tutorii minorului.

În cazul în care sunteţi îngrijorat de faptul că o persoană minoră utilizează site-ul nostru, vă rugăm să nu ezitaţi să ne contactaţi prin intermediul Centrului de informații şi noi vom lua măsurile necesare. De asemenea, puteţi decide să utilizaţi filtre de Internet pentru a reduce posibilităţile de pariere pentru minori:

Net Nanny

Cel mai bun software de control parental și de filtrare a conținutului web. Poate bloca aplicații, poate filtra site-uri web și astfel veți putea avea vizibilitate și control complet asupra activității online a copilului dumneavoastră.

https://www.netnanny.com/