Cum să pariezi online

Ghiduri de pariere online

Dacă nu știi prea multe despre cum să pariezi online și dorești să afli mai multe despre cum să pariezi online, atunci ai venit unde trebuie!

O definiție simplă pentru pariere ar fi următoarea: când încerci să prezici rezultatul viitor sau cum se termină un anumit eveniment. Astfel de evenimente pot fi numărul total de goluri marcate într-o partidă de fotbal, rezultatele unei partide de tenis de la un turneu internațional, câștigătorul unei curse de cai și chiar și pariuri sportive specifice care au loc în timpul desfășurării partidei, cum ar fi numărul de faulturi din timpul unui meci.

Oricine ghicește corect rezultatul, câștigă! În prezent, acest lucru se face din ce în ce mai mult prin intermediul site-urilor de pariere online sau al aplicațiilor de pariere care sunt disponibile pe majoritatea dispozitivelor. Dacă vrei să afli mai multe despre parierea pe alte sporturi, accesează ghidurile noastre de pariere pentru fotbal, tenis, baschet sau handbal.

Cum să pariezi - Cum să începi să pariezi online

  1. Înregistrează-te pe site-ul preferat de pariere online.
  2. Vizitează pagina de pariuri sportive și găsește evenimentul sportiv preferat. Ideal, deții informații despre echipa sau jucătorii care participă la eveniment și, bineînțeles, despre sportul respectiv.
  3. Analizează atent pariurile și cotele disponibile înainte de a plasa un pariu.
  4. Alege pariul și decide cât dorești să mizezi pe evenimentul respectiv.
  5. După ce ești mulțumit de alegere, plasează pariul și urmărește ce se întâmplă în timpul meciului pentru a vedea dacă vei câștiga sau nu!

Unibet acoperă o diversitate de evenimente sportive și de pariuri, de la cele mai mari campionate și ligi naționale de fotbal din lume până la curse de cai, sporturi cu motor, ligi de baschet și evenimente din tenis. Unibet mai oferă jucătorilor și ocazia de a paria înainte de partida respectivă, cum ar fi pariera pre-meci și în timpul partidei, cunoscută ca pariere live. Toate acestea includ cele mai avantajoase și competitive cote de pariere. 

Pentru orice persoană care nu a mai plasat până acum un pariu sau este încă începătoare, parierea pe sporturi poate părea puțin complexă până își dă seama exact cum funcționează. În această secțiune, Unibet oferă o listă de ghiduri de pariere online care constau în glosare cu termeni de pariere, sfaturi privind parierea, cum să pariezi pe fotbal, ghiduri de pariere pe golf, cum să pariezi pe cai și alte tipuri de sporturi.

Aprofundează informațiile și află mai multe despre pariere, cum să pariezi online și terminologia folosită. Citește ghidurile de pariere online de mai jos și savurează emoțiile pariurilor cu Unibet!

Înapoi sus