Câștigă recompense și îmbunătățește-ți strategia de Poker

Ești fan poker, îți plac jocurile cash, turneele și HexaPro? Unibet te premiază!
Câștigă puncte de experiență (XP) cu fiecare 1c în rake pe care îl plătești că să deblochezi recompensele. În plus, poți câștiga puncte bonus, bani și multe altele din noul nostru GameLab.

Ce este GameLab ? Este locul în care poți învața mai multe despre jocurile care te interesează,  poți obține indicații pentru anumite arii din joc tău care necesită mai mult focus pentru a te îmbunătăți.  De asemenea poți  să te compari cu cei mai buni jucători de pe site pentru a învața noi strategii de Poker.

Accesează sistemul de loialitate poker și pagina GameLab din Poker Lobby pentru a vizualiza nivelul de poker actual și număr necesar de XP până la următoarea recompensă directă și creșterea nivelului.

GameLab are trei secțiuni principale: The School, Achievements și Hall of Fame.

Află mai multe în fiecare tab de mai jos sau pur și simplu poți deschide clientul de poker pentru a descoperi această îmbunătățire dinamică a profilului personal.

GameLab are trei secțiuni principale: The School, Achievements și Hall of Fame.

The School

De la prima mână de poker pe Unibet, The School  te va ajuta să urmărești ceea ce ai jucat și unde ar putea fi necesar să îți  îmbunătățesti techinicile.

Pokerul este un joc de îndemânare și uneori este greu să știi de unde să începi. Nu poți învăța tot ce trebuie să știi pentru a-l învinge cel mai bun din lume aici, dar este un loc bun pentru a obține o direcție!

Achievements

Pokerul este un joc pe termen lung, iar succesul pe termen lung este măsurat printr-o serie continuă de realizări pozitive.

Pe măsură ce nivelul tău de XP crește, vei primi acces la informații mai interesante și detaliate despre jocul tău.

În timp ce atingi etapele personale, vei vedea câți jucători îți sunt asemănători și vei afla mai multe despre competențele tale în comparație cu ceilalți jucători de pe Unibet Poker.

Hall of Fame

Este locul unde sunt stocate statisticile celor mai mari și mai buni. Ține evidența celor mai mari pot-uri, a celor mai mari mâini și a celor mai slabe bătăi care se întâmplă pe Unibet Poker.

Odată ce nivelul XP crește, vei avea acces la mai multe informații și chiar la redări manuale. Ai putea asista la prezentări pentru fiecare jucător care intră în Hall of Fame, doar jucând jocul tău preferat Cash Game, MTT sau HexaPro.

 

Joacă Poker

Cu noul sistem de loialitate, vei câștiga un XP pentru fiecare 1c de rake pe care îl generezi. Pe măsură ce XP-ul tău crește, vei ajunge la noi niveluri și vei debloca diferite tipuri de recompense, inclusiv puncte bonus, bilete, bonusuri de joc și bani!

De asemenea, vei putea accesa secțiuni noi din noul nostru laborator de jocuri și puteți verifică statisticile de joc și realizările personale.

În timp ce ridici nivelul, vei debloca și un multiplicator de puncte bonus care te va recompensa cu puncte  suplimentare în timp ce joci. Începând cu nivelul 2, vei primi un rakeback suplimentar de 1% - înmulțit cu multiplicatorul de puncte bonus, pe măsură ce joci la niveluri.

Exemplu:
Pentru a ajunge la nivelul 3-1 de la nivelul 3, trebuie să generezi 2000 XP (20 EUR în rake). Deoarece ai deblocat multiplicatorul de 3,5x (3,5% rakeback) pentru a ajunge la nivelul 3, veți fi recompensat cu un total de 70 de bonusuri pentru a ajunge la nivelul 3-1.

1% of €20 = €0.20 or 20 BP
20 BP x 3.5 BP multiplier = 70 BP
1% din 20 EUR = 0,20 EUR sau 20 BP
20 BP x 3,5 BP multiplicator = 70 BP

Te rugăm să reții faptul ca frecvența cu care sunt eliberate aceste puncte bonus suplimentare va diferi în funcție de nivelul pe care încerci să îl parcurgi. Mai jos sunt avansarile pe nivel:

Nivel de loialitate

Puncte bonus

1

0

2

5

3

10

4

25

5

50

6

100

7

100

Poți vedea recompensele în următorul tab  și poți discuta cu experții noștri în produs prin intermediul Unibet Community.

Unibet Community

Recompensele sunt acordate automat atunci când atingi număul necesar de XP.

Poti răscumpăra punctele bonus pentru alte recompense în magazinul bonus din cadrul clientului, le poți economisi pentru recompense mai mari, dar nu uita că punctele bonus expiră dacă nu te conectezi la clientul de poker timp de 90 de zile consecutive.

Joacă Poker
Termeni și condiții
 • Această promoție începe pe 01/10/21 și se desfășoară pe termen nelimitat. Jucătorii sunt înscriși automat, cu excepția cazului în care joacă dintr-o țară exclusă.
 • Punctele bonus se pierd dacă un jucător nu se conectează la clientul Poker timp de peste 90 de zile.
 • XP sunt resetate la începutul fiecărui trimestru.
 • O „zi activă” pentru seria de realizări înseamnă 50 de mâini jucate într-o zi calendaristică (orice format, orice joc, orice miză).
 • În cazul în care un SnG, un Turneu sau un Cashgame nu are o taxă sau un rake, atunci nu se pot câștiga puncte de loialitate din acea joacă.
 • Biletele la turnee sunt valabile 30 de zile, cu excepția cazului în care se prevede altfel.
 • Bonusurile de redare sunt valabile 90 de zile, cu excepția cazului în care se prevede altfel. Dacă un jucător are mai mult de un bonus de joc deblocat, bonusurile ulterioare se vor pune la coadă până când bonusul curent este eliminat.
 • La atingerea nivelului 5-1, jucătorii câștigă intrarea la un turneu de freeroll online cu premii Unibet Open de 1100 EUR.
 • Biletele și cumpărăturile obținute prin Unibet Poker Loyalty sunt valabile pe durata biletului, așa cum se menționează pe biletul digital al clientului.
 • Dacă atingeți nivelul 6-1 sau mai mare până la sfârșitul trimestrului, multiplicatorul de puncte va fi reportat în trimestrul următor.
 • Jucătorii care ating nivelul 7-9 sunt eligibili doar pentru 18% rakeback în puncte bonus. Aceste conturi vor fi evaluate manual de echipa de poker, la sfârșitul fiecărui trimestru. Orice alte recompense de peste 18% rakeback sunt discreționare și nu sunt garantate.
 • Plățile în numerar vor fi efectuate în euro și apoi convertite în moneda contului clientului la cursul de schimb din ziua respectivă
 • Biletele recompensate prin sistemul de loialitate nu sunt schimbabile și netransferabile.
 • Unibet își rezervă dreptul de a deduce orice puncte Unibet Poker XP sau Bonus câștigate dintr-un cont despre care se suspectează că este implicat în abuzul acestei promoții.
 • Unibet își rezervă dreptul de a închide sau elimina orice cont despre care se suspectează că este implicat în abuzul acestei promoții și de a confisca premii plătite pentru astfel de conturi.
 • Unibet își rezervă dreptul de a încheia sau modifica regulile și condițiile pentru această promoție în orice moment, cu sau fără notificare prealabilă.
 • Se aplică regulile și condițiile generale ale Unibet, iar condițiile de decizie ale Unibet și ale partenerilor sunt definitive.
 • Înregistrările Hall of Fame ale GameLab sunt păstrate doar 12 luni
 • Ultima actualizare a termenilor și condițiilor - 01/10/2021 00:00