Informaţii de securitate

Securitatea & Criptarea

După conectare, toate informaţiile trimise şi primite de la site-ul Unibet sunt criptate folosind tehnologia 128-bit Secure Socket Layer (SSL).

Informaţiile privind cardurile dvs. de credit sunt criptate şi trimise o singură dată prin Internet către Unibet. După aceea, acestea sunt salvate criptat pe sistemele securizate ale Unibet. Unibet este dedicată protejării informaţiilor confidenţiale despre clienţii săi şi, ca urmare a acestui lucru, Unibet este certificată în ceea ce priveşte Standardul de Securitate a Datelor din Domeniul Plăţilor cu Cardul.

Securitatea sistemelor şi aplicațiilor Unibet sunt testate de mai multe ori pe an de către experţi de securitate ale unor terţe părţi. În plus, Unibet deţine un Sistem de Detectare a Intruziunilor care monitorizează tot traficul de reţea, 24/7, pentru a depista semne de atacuri sau intruziuni.

Unibet are un departament dedicat de luptă contra fraudelor şi utilizează sisteme avansate pentru a detecta şi preveni activităţile suspicioase, pentru ca website-ul Unibet să rămâne un loc în care se joacă în deplină siguranţă. Toate conturile implicate în activităţi suspicioase vor fi suspendate şi investigate complet. Dacă dvs. ca utilizator aveţi nelămuriri referitoare la activitatea din contul dvs., cum ar fi tranzacţii nerecunoscute în istoricul tranzacţiilor sau modificări surprinzătoare la sold, vă rugăm să ne contactaţi imediat.

Cazinou, Jocuri şi Bingo

Pentru a asigura onestitatea, Jocurile noastre utilizează un Generator de Numere Aleatoare (Random Number Generator - RNG) care, aşa cum sugerează şi numele, generează aleatoriu numere. Aceasta garantează că nu există niciun tip de manipulare, nici din partea companiei, nici din partea clientului. Facem acest lucru din respect pentru clienţii noştri şi pentru a respecta standarde internaţionale stricte.

Acest RNG este testat independent şi aprobat de Techincal Systems Testing, care este o companie certificată înregistrată în Canada.

Poker

Prima noastră prioritate este aceea de a oferi o cameră de poker onestă şi credem cu tărie într-o politică corectă. Cărţile sunt amestecate şi împărţite fără implicarea umană cu ajutorul "Generatorului de Numere Aleatoare" (RNG), care este auditat independent. Sistemele furnizorilor noştri sunt monitorizate frecvent de către organizaţiile independente pentru protecţia jucătorilor şi de către standarde care oferă un cadru internaţional pentru cele mai bune cerinţe privind practica operaţională.

Înţelegerile secrete la poker

Multe probleme întâmpinate de cazinourile şi mesele de joc fizice nu există în mediul online. Este imposibilă marcarea cărţilor, trasul cu ochii la alte cărţi, aranjarea pachetului sau punerea unui alt pachet pe masa de joc.

Însă, uneori oamenii încearcă să învingă sistemul prin înşelăciuni. Înţelegerile secrete, făcute pentru a face schimb de informaţii şi pentru a juca mâinile astfel încât fiecare să câştige, nu sunt lucruri noi în lumea poker-ului şi acestea apar şi în mediul online. Bineînţeles, nicio formă de înşelăciune sau activitate frauduloasă nu este tolerată de Unibet, iar jocul este monitorizat de o serie de instrumente manuale şi automate, astfel încât jucătorii pot fi siguri că joacă într-un mediu sigur şi corect.