Derby Weekend la Unibet

Derby Week-end se întoarce la Unibet, iar premiile puse la bătaie sunt mai atractive ca la ediția precedentă din Aprilie. Celebrăm ultimele etape și finala de gală din FA Cup.

În acest week-end, Chelsea dă piept cu Liverpool în direct la Unibet. E ultima speranță a londonezilor la un trofeu în acest sezon. Misiunea lor va fi foarte dificilă, deoarece Liverpool pare într-o formă sportivă extraordinară însă finalele au un farmec aparte și cu siguranță vom avea un duel echilibrat. 

Ți-am pregătit o nouă ediție a îndrăgitului Golden Goal. Poți juca gratuit și tot ce trebuie să faci este să intuiești corect primul marcator și minutul primului gol din finala Chelsea - Liverpool și vei câștiga 125.000 RON cash. Dat fiind faptul că nimeni nu a câștigat în ediția din Aprilie, am mărit fondul de premiere cu 50.000 RON. 

Pentru acest final de săptămână am ales un al duel atractiv pe care-l propunem la Goal Madness. După 11 ani, AC Milan e foarte aproape de titlu însă are o misiune extrem de grea cu Atalanta, care luptă pentru un loc de Europa League. Optează mai jos și pentru fiecare gol marcat în acest derby local, vei primi un pariu gratuit de 25 RON. Condiția este să mizezi pe echipa câștigătoare. 

Asigură-te că profiți din plin de aceste promoții extraordinare. E derby week-end la Unibet! 
 

AC Milan - Atalanta

Plasează un pariu pre-meci de minim 50 RON pe oricare din cele două echipe. Dacă echipa pe care ai pariat iese câștigătoare, vei primi un Pariu gratuit de 25 RON pentru fiecare gol marcat în meci. Poți câștiga maximum patru pariuri gratuite!!

 

Liverpool vs. Chelsea

Joacă gratis Golden Goal, pronostichează corect marcatorul și minutul primului gol în finala Cupei FA și câștigi 125.000 RON cash. Meciul poate fi urmărit în direct la Unibet!

 

Golden Goal
Termeni și condiții
  • Pentru promoția Goal Madness este necesară optarea.
  • Numai pariurile pre-meci pe victoria echipei gazdelor sau pe victoria echipei oaspeților (1x2) pe meciul AC Milan - Atalanta, din 15 Mai 2022 vor fi luate în considerare pentru această promoție.
  • Miză minimă eligibilă – 50 RON. Nu există cote minime necesare.
  • Numai pariurile plasate cu bani reali sunt eligibile pentru această promoție. Pariurile plasate cu pariuri gratuite, Uniboost sau alte bonusuri nu vor fi luate în considerare. Numai primul pariu pre-meci eligibil plasat după optare va fi luat în considerare pentru această promoție.
  • Dacă echipa pe care ai pariat iese câștigătoare, Pariul/Pariurile gratuit(e) vor fi adăugate în contul tău în cel mult 72 de ore după încheierea meciului.
  • Un jucător poate primi maxim 4 x Pariu gratuit de 25 RON.
  • Dacă primul pariu eligibil este cashed-out, nu vor fi acordate pariuri gratuite.