Pariu gratuit pentru Supercupa Angliei

În acest weekend Arsenal și Liverpool deschid oficial sezonul Premier League 2020/21 pe Wembley, iar noi ți-am pregătit un Pariu gratuit live de 25 RON pentru acest meci.  Trebuie doar să pariezi 50 RON pre-meci cu funcția Creare pariu. 

Ambele echipe vor dori să se impună în Supercupa Angliei. Sezonul anterior Liverpool a dominat campionatul și este una dintre marile favorite la obținerea unui nou titlu. După ce a câștigat Cupa FA anul trecut, Arsenal intenționează să își asigure un loc în primele patru.

Aceasta este prima din numeroasele oferte speciale pentru Premier League pe care ți le-am pregătit în acest sezon, așa că asigură-te că ești la curent cu noutățile !
 

Pariază acum!
Termeni și condiții
  • Pentru această promoție nu este necesară optarea.
  • Poți folosi funcția Creare pariuri de pe pagina cu evenimente, de la antetul negru (Toate, Creare pariu, Match combos, Cele mai populare…). Doar pariurile create cu funcția Creare pariu sunt eligibile pentru această promoție.
  • Doar pariurile pe Supercupa Angliei sunt luate în considerare pentru această promoție. Miza minimă: 50 RON. Cote minime: 3.00. Doar pariurile plasate cu bani reali sunt eligibile pentru această promoție. Pariurile plasate cu un Pariu gratuit, Bani bonus, Creșterea profitului sau alte bonusuri nu sunt eligibile.
  • Pariul gratuit live de 25 RON pentru Supercupa Angliei va fi adăugat pe contul tău odată ce pariul eligibil este plasat. Pariul gratuit live de 25 RON poate fi utilizat numai pe Supercupa Angliei 2020.
  • Fiecare jucător este eligibil pentru un singur Pariu gratuit de 25 RON
  • Se aplică Termenii și condițiile generale Unibet.
  • Ultima actualizare a Termenilo și condițiilor - 26 august 2020