Recomanda Un Prieten și primesti 150 RON

Recomandă un Prieten acum și primești un bonus de 150 RON pentru fiecare prieten care se înregistrează și efectuează o depunere (până la un maxim de 5).

Ai început deja distracția la Unibet și dorești să impartașești pariurile noastre sportive și jocurile din casino cu prietenii tăi? Invitarea prietenilor la Unibet îți aduce numai câștiguri.

Evenimentele sportive trebuie urmărite cu prietenii. Astfel, de ce să nu profiți împreună de ofertele și promoțiile Unibet, mai ales când recomandarea ta este recompensată mai mult decât de obicei.

Tot ce trebuie să faci este să te înregistrezi în promoția Recomandați Un Prieten, optând la oferta de 150 RON din contul tău și sa trimiți invitații prin e-mail prietenilor tăi prin intermediul Unibet. Mai mult, aceștia se pot bucura, odată înregistrați de un bonus fascinant de bun-venit: un pariu fără risc de pana la 250 RON plus alte 20 de runde gratuite la Super Flip Mobile, după prima depunere făcută*.

Cum functioneaza !

1. Inscrieti-vă pentru ofertă
Accesați opțiunea "Recomandați Un Prieten acum"
2. Invitati un prieten
Recomandati maxim 5 prieteni
3. Prietenul dvs. indeplineste cerintele de pariere
Inregistrare - Depozit - Îndeplinirea condițiilor de pariere de către prietenii dvs.

Beneficiile programului Recomandați Un Prieten

  • Veti fi recompensat și prietenii dvs. vor primi un bonus de Bun Venit foarte generos!
  • Bonusul primit de dumneavoastră va fi pus condițiilor de pariere și poate fi utilizat pentru a accesa atât secțiunea de pariuri sportive cât și cea de cazinou!
  • Puteti recomanda cu succes până la 5 prieteni, ceea ce vă poate aduce un bonus de până la maxim 750 RON.

Recomandati Un Prieten acum

Termeni si Conditii
  • Oferta este destinata exclusiv jucatorilor cu contul inregistrat in Romania.
  • Bonusul va fi adaugat in contul tau pentru fiecare prieten recomandat, ce a efectuat cel putin o depunere in contul sau pe durata perioadei promotionale.
  • Termenii si conditiile general Unibet se aplica.
  • Unibet isi rezerva dreptul de a modifica sau anula aceasta promotie in orice moment.
  • Este responsabilitatea jucatorului de a finaliza cerințele de rulaj în termen de 30 zile de la activarea bonusului. Toate bonusurile a căror progresie nu a fost finalizata în termen de 30 de zile vor expira și orice bonus în bani sau câștiguri vor fi pierdute.