Recomanda până la 3 prieteni și primești bonusuri de până la 1.000 RON!

Dacă îți place să pariezi la Unibet, cu siguranță le va plăcea și prietenilor tăi !


Recomandă Unibet prietenilor și poți primi bonusuri de până la 1.000 RON. În plus, prietenii tăi primesc o ofertă de bun-venit generoasă, așa că toată lumea iese în avantaj !

Recomandati Un Prieten acum

Vei primi un alt bonus la fiecare prieten recomandat:

 • Primul prieten - 250 RON bani bonus gratuiți
 • Al doilea prieten - 350 RON bani bonus gratuiți
 • Al treilea prieten - 400 RON bani bonus gratuiți

*Toate bonusurile au cerințe de rulaj x1.

Cum functioneaza !

1. Inscrieti-vă pentru ofertă
Accesați opțiunea "Recomandați Un Prieten acum"
2. Invitati un prieten
Recomandati maxim 3 prieteni
3. Prietenul dvs. indeplineste cerintele de pariere
Inregistrare - Depozit - Îndeplinirea condițiilor de pariere de către prietenii dvs.

 

Este foarte simplu ca tu și prietenii tăi să luați bonusurile:

 • Dă click pe butonul Recomandați un prieten de mai jos.
 • Acceptă oferta de bonus.
 • Invită un prieten prin intermediul link-ului special.
 • Poți recomanda maxim 3 prieteni.
 • Pentru a primi bonusul, prietenul recomandat trebuie să îndeplinească cerințele de rulaj.
 • Prietenii recomandați trebuie să își înregistreze un cont de jucător – Să efectueze o depunere – Să îndeplinească cerințele de rulaj.

Beneficiile programului Recomandați Un Prieten

 • Veti fi recompensat și prietenii dvs. vor primi un bonus de Bun Venit foarte generos!
 • Bonusul primit de dumneavoastră poate fi utilizat pentru a accesa atât secțiunea de pariuri sportive cât și cea de cazinou!
 • Puteti recomanda cu succes până la 3 prieteni, ceea ce vă poate aduce un bonus de până la maxim 1.000 RON!

Recomandati Un Prieten acum

Termeni si Conditii

Programul Recomandă un prieten – Termeni și condiții Următorii termeni și condiții se aplică programului Recomandă un prieten și reprezintă Acordul între Unibet și titularul de cont în cadrul programului. Prin intrarea în acest program, titularul de cont este de acord și acceptă acești termeni și condiții.

Termeni și condiții:

1. Programul Recomandă un prieten constă în invitarea prietenilor tăi pentru a se înregistra la Unibet și în primirea unui bonus/mai multe bonusuri, în funcție de numărul de prieteni recomandați. Bonusul/bonusurile va fi/ vor fi disponibil(e) odată ce prietenii tăi îndeplinesc cerințele de rulaj.

2. Programul este activat doar dacă un prieten își creează un cont Unibet prin intermediul linkului primit de la tine. Linkul tău de recomandare prieteni poate fi găsit pe pagina principală a promoției Recomandă un prieten. După ce prietenul recomandat și-a creat un cont pe siteul nostru și dacă toate condițiile descrise mai jos au fost îndeplinite, vei primi un bonus.

3. Nu sunt eligibili pentru această promoție următorii : - Prieteni care nu locuiesc în România; - Prieteni care locuiesc în aceeași casă și/sau folosesc aceeași adresă IP ca și tine; - Prieteni care au deja un cont Unibet existent;

4. Pentru primi bonusul prietenul recomandat trebuie:

a. Să se înregistreze prin intermediul link-ului trimis de tine (prin Unibet, accesând pagina Recomandă un prieten) în termen de 30 de zile de la acceptarea acestor termeni și condiții
b. Să efectueze o depunere
c. Să parieze bani reali (în funcție de greutatea contribuțiilor așa cum sunt definite în anexa 1 și anexa 2 de mai jos), o sumă minimă de 1500 RON (la pariuri sportive) sau 3000 RON (în Cazinou), în termen de 60 de zile de la optarea pentru promoție.
5. Odată ce aceste condiții sunt îndeplinite, vei primi un bonus în contul tău Unibet în termen de 72 de ore.

6. În cadrul Programului, vei primi un (1) bonus pentru fiecare înregistrare valabilă a prietenilor recomandați de tine la Unibet. Numărul maxim de prieteni care pot fi recomandați de către același titular de cont Unibet este 3.

7. Ești de acord și înțelegi că, dacă prietenul tău se înregistrează prin altă metodă diferită față de cea descrisă în Termenii și condițiile promoției, atunci recomandarea nu va fi validă și programul nu va fi activat. Prin urmare, nu vei primi bonusul.

Anexa 1: Contribuțiile pentru cerințele de rulaj de la jocurile de cazinou

Mizele de la toate jocurile din Cazinoul Unibet vor conta pentru cerințele de rulaj. Cu toate acestea mizele de la anumite jocuri vor contribui mai puțin la îndeplinirea cerințelor de rulaj decât altele, după cum este detaliat în tabelul de mai jos:

Categorie produse – Miză % Contribuție
Sloturi (toate jocurile) - 100%
Toate jocurile de masă - 10%
Cazinoul live - 10%
Sporturi virtuale - 10%
Exemplu de contribuție la cerințele de rulaj:

Dacă prietenul tău joacă la Video Slots, el contribuie 100% față de cerințele de pariere. Astfel, dacă el pariază 70 RON, el va contribui către progresul bonusului cu suma de 70 RON. Cu toate acestea, în cazul în care el preferă jocurile live din Cazinoul live, mizele sale vor contribui cu 10% din suma pariată către cerințele de rulaj ale bonusului.
Astfel, în cazul în care el pariază 70 RON la Live Cazino, el va contribui către progresul bonusului cu suma de 7 RON.

Anexa 2: Contribuția pentru cerințele de rulaj de la pariurile sportive

Doar pariurile cu cota de minim 1.40 sunt luate în considerare pentru cerințele de rulaj, atât pariurile live, cât și cele pre-meci sunt eligibile.

Ultima actualizare a termenilor și condițiilor: 20 mai 2020, 12:00