Găsește jackpot-uri mai mari la HexaPro Extreme

Dacă erai deja fan HexaPro la Unibet, atunci vei fi încântat să afli despre noul format HexaPro Extreme, disponibil pentru a juca sâmbăta aceasta!

Fanii actuali HexaPro vor vedea cele 100 jackpot-uri actuale mărite de 125 de ori și le vor primi de 40 de ori mai des decât înainte. Permițând jucătorilor nu numai să câștige mai mult, ci și mai des.

Amintește-ți că cel mai mare multiplicator posibil disponibil pentru aceste jocuri este de 1000x. Aceasta înseamnă că există câteva câștiguri uriașe disponibile atunci când joci. În plus, cu un joc super rapid, șansele de a câștiga sunt mari și rapide!

În plus, cu o experiență complet nouă și îmbunătățită,  cei care caută jackpot-uri mai bune vor adora noul HexaPro Extreme. Șansa de a participa la acțiunile de jackpot mare este disponibilă între orele 10:00 - 01:00, ora României prin intermediul clientului Unibet Poker.

Indiferent dacă ești un jucător de poker la început de drum sau un jucător cu experiență, aceste câștiguri mai mari și mai frecvente sunt pentru toată lumea, așa că asigură-te că ajungi la poiker în acest weekend.
 

Termeni și condiții
  • Această promoție este disponibilă din 26 Aprilie 2020, ora 02:00, ora României și până pe 1 Ianuarie 2023, ora 01:59AM, ora României
  • Această ofertă punctuală HexaPro va avea loc în Fiecare Sâmbătă, între prele 10:00 AM, ora României și până după miezul nopții, la ora 01:00 AM, ora României
  • HexaPro Extrem are o mecanică diferită comparativ cu versiunea clasică a jocului HexaPro. Toate informațiile privind distribuirea premiilor și alte detalii pot fi găsite în regulamentul extins
  • Ne rezervăm dreptul de a schimba această promoție în orice moment
  • Se aplică termenii și condițiile generale ale Unibet
  • Ultima actualizare a termenilor și condițiilor: 24 Martie 2022 @ 11:30
Joacă acum