REGULAMENT OFICIAL – Campania Vacante cu gașca – perioada 09.10 - 03.12.2023

 

 

1263403076-UNIBET RO-Multiproduct Raffle Q4 2023 promo page

 

RREGULAMENT OFICIAL – Campania Vacante cu gașca – perioada 09.10 - 03.12.2023

 

1.    Organizatorul Campaniei 
Art. 1.1. Organizatorul campaniei promotionale este UNIBET (GERMANY) LIMITED cu sediul in Malta, Level 6, The Centre, Tigne Point, Sliema, TPO 0001, avand nr.înregistrare  C 56247, parte a Kindred Group PLC – “Unibet” (denumita in continuare „Organizatorul”).

 

2.    Descrierea Campaniei 
Art. 2.1. Prezenta campanie promotionala se desfasoara conform dispozitiilor Ordonantei de Guvern nr. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata, in cadrul careia, in conditiile descrise in prezentul regulament (denumit in continuare „Regulament Oficial”), persoanele participante au sansa de a castiga unul dintre premiile descrise la punctul 10 din prezentul Regulament Oficial. 

 

3.    Regulamentul Oficial 
Art. 3.1. Regulamentul Oficial pentru participarea la prezenta Campanie poate fi accesat, in mod gratuit, de catre orice persoana interesata, accesand site-ul www.unibet.ro (denumit in prezentul regulament „Site-ul”). 
Art. 3.2. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul Regulament Oficial in toate aspectele sale (inclusiv premiile acordate sau perioada de desfasurare a Campaniei), aducand la cunostinta persoanelor participante acest fapt, inainte de a fi pus in aplicare, prin afisare pe site-ul www.unibet.ro.

 

4.    Conditii de participare 
Art. 4.1. Termenii si conditiile acestui Regulament Oficial, sunt obligatorii pentru toate persoanele participante la Campanie. 
Art. 4.2. La aceasta Campanie poate participa orice persoana fizica, cu varsta peste 18 ani impliniti si care detine un cont de joc inregistrat pe platforma www.unibet.ro sau care isi inregistreaza un cont de joc nou pe Site, in baza unui act de identitate valabil pe teritoriul Romaniei, conform prevederilor Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr.77/2009, cu modificarile si completarile ulterioare si ale Hotararii de Guvern nr. 111/2016.
Art. 4.3. Nu sunt eligibili pentru a participa la campania promotionala angajatii si/sau colaboratorii Unibet (Germany) Limited (sau parte a Kindred Group PLC), precum si rudele acestora pana la gradul IV inclusiv, persoanele juridice sau asociatiile familiale sau acele persoane fizice sau juridice, la care Unibet (Germany) Limited (sau orice entitate afiliata Kindred Group PLC) detine participatii, functii sau au vreun interes, indiferent de natura acestuia, precum si angajatii companiilor implicate in realizarea activitatilor legate de organizarea si desfasurarea Campaniei.
Art. 4.4. Participantii trebuie sa se inscrie in Campanie apasand butonul de opt-in, in perioada desfasurarii acesteia (09 octombrie 2023, ora 00:01 CET, pana in 03 decembrie 2023, ora 23:59 CET) si sa realizeze depuneri de minimum 100 lei (suma de 100 lei poate fi si cumulata din mai multe depuneri).
Art. 4.5. Participarea la aceasta Campanie este gratuita si implica cunoasterea si acceptarea integrala, expresa si neechivoca a prezentului Regulament.
Art. 4.6. Toti participantii la Campanie trebuie sa respecte legislatia aplicabila, inclusiv legislatia privind jocurile de noroc din Romania 
Art 4.7. Prin inscrierea si participarea in Campanie, toti jucatorii castigatori sunt considerati a ne acorda noua si ne acorda (atat noua cat si afiliatilor nostri) o licenta exclusiva, perpetua, gratuita, irevocabila, la nivel global pentru a le folosi numele, raspunsurile si infatisarea / imaginea precum si pentru a reproduce, replica, distribui, afisa public, executa public si efectua orice lucrari derivate bazate pe fotografiile si inregistrarile video / audio a acestora realizate de noi si/sau imputernicirii nostri in timpul sau in legatura cu Activitatile promotionale, interviuri cu castigatorii, acordarea premiilor, etc., in orice mediu online sau offline (indiferent daca este cunoscut acum sau dezvoltat in viitor si incluzand – dar fara a fi limitat la – televizor, radio, internet, webcasts, social media, cum ar fi – fara limitare – Facebook, Instagram, TikTok, Youtube, Twitter etc.). De asemenea, toti jucatorii participanti la Campanie si declarati castigatori renunta ca efect al participarii la Campanie, la orice pretentie impotriva noastra si/sau a afiliatilor nostri derivand din cele de mai sus.
Fiecare jucator inscris in Campanie va trebui sa semneze un Formular de renuntare si descarcare de raspundere a Companiei inainte de a participa la Activitatile Promotionale si ca o conditie a participarii sale (si a primirii de catre acesta de beneficii acordate in cadrul acestei Promotii).

5.    Perioada Campaniei 
Art. 5.1. Campania se va desfasura incepand cu data de 09 octombrie 2023, ora 00:01 CET, pana la data de 03 decembrie 2023, ora 23:59 CET.
Art.5.2. Extragerile săptămânale vor avea loc în fiecare Luni pentru fiecare saptamana anterioara de concurs incheiata, incepand de pe 16 octombrie până pe 4 decembrie. 
Art. 5.3. Vor exista un total de 8 extrageri, cate o extragere pentru fiecare saptamana promotionala:
i.    Saptamana 1: 09 - 15 octombrie 2023
ii.    Saptamana 2: 16 - 22 octombrie 2023
iii.    Saptamana 3: 23 - 29 octombrie 2023
iv.    Saptamana 4:  30 octombrie - 05 noiembrie 2023
v.    Saptamana 5: 06 - 12 noiembrie 2023
vi.    Saptamana 6: 13 noiembrie - 19 noiembrie 2022
vii.    Saptamana 7: 20 - 26 noiembrie 2023
viii.    Saptamana 8: 27 noiembrie - 3 decembrie 2022
Art. 5.4. Castigatorii vor fi extrasi pe platforma online https://www.tragerilasorti.ro/. Toti castigatorii sunt selectati intotdeauna aleatoriu. TrageriLaSorti foloseste un dispozitiv bazat pe principiile fizicii cuantice pentru a genera numere aleatorii reale, necesare extragerii castigatorilor. Acest dispozitiv este omologat in acest sens de Oficiul Federal de Metrologie din Elvetia (METAS).
Art. 5.5. Castigatorii din fiecare saptamana vor fi facuti plublic pe pagina: https://www.unibet.ro/promotions/casino-promotions/tichete-acumulate

6.    Sistem de desfasurare 
Art. 6.1. Pentru fiecare 100 de lei depusi in contul de joc de pe unibet.ro Participantul va primi un tichet pentru tragerea la sorti aferenta respectivei saptamani de Campanie.
Art. 6.2. Optarea este necesară pentru a putea participa la această promoție. 
Art. 6.3. Doar depunerile efectuate dupa optarea in Campanie sunt luate in considerare pentru extrageri. Depunerile efectuate inainte de optare nu vor fi luate in considerare.
Art. 6.4. Tichetele virtuale vor fi generate si atribuite automat pentru Participantii care au optat si depus minimum 100 RON si care isi exprima dorinta de a participa la Campanie. Fondurile bonus nu sunt eligibile pentru acordarea tichetelor. 
Art. 6.5. Participantul va primi cate 1 (un) tichet virtual de fiecare data cand va depune minimum 100 RON. Un Participant poate obtine pe parcursul Campaniei unul sau mai multe tichete virtuale. Nu există un număr maxim al tichetelor pe care le poate obține un jucător. 
Art. 6.6. Pentru a fi eligibil pentru extragerea săptămânală, Participantul trebuie să aiba minimum un (1) tichet pentru extragerea din săptămâna respectivă.  
Art. 6.7. Tichetele obținute într-o săptămână vor fi luate în considerare numai pentru extragerea din acea săptămână. 
Art. 6.8. Prin participarea la aceasta Campanie, fiecare participant întelege si accepta ca numele, prenumele, username, dar si alte informatii cu caracter personal obligatorii pentru gestionarea participarii la Campanie si furnizate de Participant vor putea fi folosite in beneficiul Participantului, pentru participarea la Campanie, precum si pentru indeplinirea obligatiilor legale, regasite in Sectiunea 12 de mai jos.  
Art. 6.9. Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru eventualele dispute legate de dreptul de proprietate asupra tichetelor virtuale si premiilor acordate.  
Art. 6.10. Participantii pot castiga doar un singur premiu in fiecare saptamana de concurs.  
Art. 6.11. Nu exista taxe de participare percepute pentru Campanie in sensul O.U.G. nr. 77/2009, iar Campania nu aduce modificari regulamentelor de jocuri de noroc aplicabile la nivelul Organizatorului.

7.    Locul organizarii Campaniei 
Art. 7.1. Campania se va desfasura exclusiv pe site-ul www.unibet.ro. 

8.    Sistemul de determinare a castigatorilor si premiile saptamanale
Art. 8.1. Castigatorii se vor determina prin extragerea aleatorie de catre Organizator.
Art. 8.2. Participantii nu pot extrage tichete virtuale si nici nu pot fi implicati in alt mod, in procesul de extragere a tichetelor castigatoare. 
Art. 8.3. In cadrul Campaniei, se vor acorda un total de 800 de premii.
Art. 8.4. In saptamanile 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 se vor acorda urmatoarele premii:
i.    1 x Voucher vacanță în valoare de 6.000 EUR
ii.    1 x Playstation 5 +  1x Controller Sony pentru PS5
iii.    1 x Ceas Garmin Venu 2S
iv.    7 x 1000 RON bani bonus (rulaj x1) in contul de jucator de pe www.unibet.ro;
v.    10 x 500 RON bani bonus (rulaj x1) in contul de jucator de pe www.unibet.ro;
vi.    80 x 250 Rotiri Gratuite la Jungle Jamboree (rulaj x 10) + 50 RON Pariu Gratuit cu funcția Creare Pariu (cote minime 2.0 )  
Art. 8.5. Validarea tichetelor castigatoare se face in mod obligatoriu pe baza: - actului de identitate valid al Participantilor, - corespondentei intre datele de pe tichetul virtual extras si datele din actul de identitate al participantilor, - respectarii conditiei ca tichetul virtual extras sa fie acordat in perioada Campaniei si pentru Campania reglementata prin prezentul Regulament Oficial. 
Art. 8.6. In cazul in care validarea nu se poate face in conditiile anterior enumerate (independent daca exista sau nu o culpa din partea participantului), se va recurge la activarea unei rezerve (in cazul in care au fost extrase rezerve) sau extragerea unui alt tichet (in cazul in care nu au fost extrase rezerve), iar ulterior se vor respecta aceleasi reguli de validare stabilite mai sus. 
Art 8.7. Anuntarea Participantilor desemnati castigatori si a premiilor acordate acestora se va realiza prin canalele de comunicare agreate de catre organizator, in termen de maximum 3 zile lucratoare de la extragerea castigatorilor.
Art. 8.8. Unele dintre premiile acordate la extrageri au cerințe de rulaj ce vor trebui îndeplinite în maxim 30 de zile.
Art. 8.9. Cele 250 de Rotiri Gratuite vor fi creditate la slotul Jungle Jamboree. Valoarea unei rotiri este de 0.40 RON. Rotirile pot fi jucate numai la Jungle Jamboree.
Art. 8.10. Câștigurile dobândite în urma rotirilor gratuite vor avea cerințe de rulaj astfel: 10x Casino și jocuri și/sau 10x Live Casino.
Art. 8.11. Banii bonus trebuie să fie rulați în termen de 30 de zile. 
Art. 8.12. Slotul Aviator nu este eligibil pentru cerințele de rulaj din orice campanie. 

9.    Acordarea premiilor 
Art. 9.1. Pentru castigatorul premiului constand intr-un voucher de vacanta in valoare de 6000 de euro, acordarea premiului se va efectua de catre agentia de turism partenera, care va fi contactata si instiintata in prealabil cu privire la castigator si care va pune la dispozitie serviciile necesare pentru utilizarea voucherului de vacanta. La agentia de turism intrarea in posesia voucherului se va realiza prin identificarea castigatorului in baza actului de identitate a acestuia.
Art. 9.2. In situatia in care un castigator nu poate fi contactat in termen de maxim 14 zile de la data extragerii (nu raspunde la email/telefon aferente contului participant la Campanie), se va efectua o noua extragere pentru premiul respectiv sau 
Art. 9.3. Participantul are la dispozitie un termen maxim 90 de zile calendaristice pentru a revendica premiul; in caz contrar, acesta va fi anulat.
Art. 9.4. Se permite acordarea a 75% din contravalorea in bani, fără taxele de 10%, a premiului constand in voucherul de vacanta. Așadar suma totală finală în cash va fi echivalentul în RON a sumei de 4.500 EUR. 
Art. 9.5. Pentru premiile săptămânale ce includ un Playstation 5 și un ceas Garmin jucătorii nu pot opta pentru alternativa în cash a premiilor. 
Art. 9.6. In cazul refuzului unui castigator de a beneficia de premiul castigat, asa cum este acesta descris, acesta va pierde dreptul de atribuire a premiului.
Art. 9.7. Castigatorul premiului constand in voucherul de vacanta va fi contactat in termen de 3 zile lucratoare de la data extragerii pentru a stabili detaliile acordarii premiului.
Art. 9.8. Banii bonus, pariurile gratuite si rotirile gratuite vor fi creditate in termen de 3 de zile lucratoare de la data extragerii.
Art. 9.9. In cazul inchiderii contului de joc al unuia dintre jucatorii participanti, sau in cazul auto-excluderii la orice moment dupa inscrierea in Campanie, acesta nu va mai fi eligibil pentru a primi Premiul sau pentru a participa in oricare dintre Activitatile Promotionale.
Art. 9.10. Ne rezervam dreptul sa anulam sau sa retragem beneficiile acordate in temeiul acestei Campanii la orice moment, fara nicio alta raspundere sau obligatie (pecuniara sau de alta natura) daca un jucator inscris face obiectul unei investigatii de catre o autoritate guvernamentala sau in cazul inchiderii / suspendarii contului sau de joc.

10.    Valoarea premiilor 
Art. 10.1. Valoarea Premiilor alocate Campaniei este: 
i.    8 x voucher de vacanta in valoare totala de 48.000 euro. Voucherele de vacanță de 6.000 EUR vor avea echivalentul în RON stabilit de cursul valutar al Băncii Naționale EUR/RON la data acordarii premiului.
ii.    8 x Playstation 5 in valoare totala de 20.528 RON + 8 x Controller Sony pentru PS5 in valoare totala de 2.632 RON.
iii.    8 x Ceas Garmin Venu 2S in valoare totala de 13.120 RON.
iv.    56 x 1000 RON bani bonus (rulaj x1) in contul de jucator de pe www.unibet.ro, in valoare totala de 56.000 RON.
v.    80 x 500 RON bani bonus (rulaj x1) in contul de jucator de pe www.unibet.ro, in valoare totala de 40.000 RON.
vi.    640 x 250 Rotiri Gratuite la Jungle Jamboree (rulaj x 10) in contul de jucator de pe www.unibet.ro, in valoare totala de 64.000 RON + 640x 50 RON Pariu Gratuit cu funcția Creare Pariu (cote minime 2.0 ) in contul de jucator de pe www.unibet.ro, in valoare totala de 32.000 RON.
Art. 10.2 Castigatorii ce detin o moneda a contului diferita, vor primi premiile convertite in moneda contului: 5 RON = 1 EURO, 5 RON = 1 GBP, 4 RON = 1 USD.

11.    Taxe si impozite 
Art. 11.1. Premiile obtinute de catre Participanti se vor impozita conform dispozitiilor art. 110 alin. (1) si (4) din Codul Fiscal.
Art. 11.2. Impozitul aferent fiecarui Premiu se va retine la sursa de catre Unibet si se va plati in numele si pentru jucator in conditiile si termenele legale. Pentru claritate, premiul platit jucatorului in contul de joc va fi suma neta, dupa aplicarea cotelor de impozitare legale, atfel:
Voucherul de vacanta de 6000 euro:
- daca jucatorul alege voucherul, Unibet va plati (de ex la un curs de 4.95 RON = 1 EURO) impozitul datorat in numele jucatorului in valoare totala de 588 euro (aprox. 2910 RON) rezultat din 10% impozit din (29.700 RON - 600 RON neimpozabili). Astfel, valoarea neta a voucherului dupa retinerea impozitului va fi de 5412 euro.
- Daca jucatorul prefera cash in loc de voucher, jucatorul va primi in contul Unibet 20.107,5 RON. Suma rezulta calculand 75% din valoarea voucherului – 4500 euro (de ex la un curs de 4.95 RON = 1 EURO) din care se scade 10% impozit datorat 2167.5 RON (22.275 RON – 600 -neimpozabili) rezultant astfel 20.107,5 RON (aprox. 4.062 EURO).
11.3. La randul lor, jucatorii vor suporta taxele si impozitele corespunzatoare retragerii Premiului din contul de joc, acolo unde este aplicabil.
11.4. Castigatorii sunt responsabili pentru orice inregistrari, depuneri sau plati catre orice autoritate guvernamentala sau de reglementare de orice fel cu privire la taxe sau impozite sau sume similare ce ar putea fi datorate, dupa caz, in legatura cu beneficiile primite conform prezentei Campanii, cu exceptia celor achitate de catre Companie, in acord cu alineatele precedente.

12.    Protectia datelor personale 
Art. 12.1. Unibet pastreaza confidentialitatea datelor cu caracter personal colectate in desfasurarea Campaniei.. Pentru mai multe informatii va rugam sa accesati “Declaratia de confidentialitate” disponibila aici: https://www.unibet.ro/general-info/privacy-policy 46/CE (Regulamentul General privind Protectia Datelor, in continuare „RGPD”). 
12.2. Persoanele vizate de prelucrarea datelor cu caracter personal sunt persoanele fizice care participa ila prezenta Campanie promotionala, potrivit Regulamentului Oficial (participanti, inclusiv participantii castigatori), indiferent daca se dovedeste ulterior ca acestea nu indeplineau conditiile pentru a fi considerate participanti, potrivit Regulamentului Oficial. 
Art. 12.4. Organizatorul isi asuma obligatia de a nu face disponibile in nici un fel datele personale ale persoanelor participante la Campanie, cu exceptia cazurilor in care acestea sunt necesare pentru derularea prezentei Campanii, sau exista o obligatie legala in acest sens si numai cu respectarea dispozitiilor prevazute de lege. 
Art.12.5. Categoriile de destinatari catre care pot fi transmise datele cu caracter personal prelucrate in cadrul prezentei Campanii sunt urmatoarele: companiilor din acelasi grup cu Organizatorul; autoritatilor competente; partenerii contractuali ai Organizatorului (inclusiv imputernicitii sau operatorii asociati implicati in derularea Campaniei); publicului, in cazul participantilor castigatori.. 
Art.12.6. Transferurile de date colectate in cadrul Campaniei vor putea fi realizate de operator in alte state din cadrul Spatiului Economic European. 
Art.12.7. Participantii la aceasta Campanie inteleg pe deplin si accepta faptul ca emiterea tichetelor virtuale se realizeaza doar in baza unui cont de joc activ pe site-ul www.unibet.ro.
Art. 12.8. Participantilor la Campanie le sunt garantate drepturile prevazute de legislatia aplicabila privind protectia datelor cu caracter personal, in special conform RGPD, respectiv (i) dreptul la informare, (ii) dreptul de acces la date, (iii) dreptul la rectificarea sau (iv) stergerea datelor, (v) dreptul la restrictionarea prelucrarii, (vi) dreptul de a se opune prelucrarii, (vii) dreptul la portabilitatea datelor, (viii) dreptul de a-si retrage consimtamantul atunci cand exista o prelucrare care se bazeaza pe acesta, (ix) dreptul de a depune o plangere in fata Autoritatii de supraveghere (inclusiv la adresa de e-mail plangere@dataprotection.ro), sau de a se adresa justitiei, (x) dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate, inclusiv profilare. 
Art. 12.9. Pentru informatii, plangeri, sesizari sau orice alte detalii despre campanie, ne puteti contacta folosind adresa de email: info-ro@unibet.com  

13.    Raspundere Organizator
13.1. Organizatorul nu isi asuma nicio raspundere cu privire la: 
i.    corectitudinea si caracterul complet al datelor personale oferite de catre Participanti;
ii.    pierderile de informatii, imposibilitatea participarii la Campanie sau intarzierile inscrierilor generate de cauze care nu depind direct de Organizator, cum ar fi defectiuni tehnice cauzate de furnizorii de internet, de telefonie mobila, etc. (c) erori de imprimare sau alte erori ale tichetelor virtuale obtinute in cadrul Campaniei; 
iii.    pentru evitarea oricarui dubiu, in nici o situatie nu se vor acorda mai multe premii decat cele prevazute in Regulamentul Oficial, iar pentru cazul in care exista doua tichete virtuale identice, se va da intaietate tichetului generat primul in Campanie, in ordine cronologica; 
iv.    imposibilitatea Participantului desemnat castigator de a intra in posesia premiului din diverse motive neimputabile Organizatorului; 
v.    toate prejudiciile suferite de catre orice participant desemnat castigator in legatura cu premiul castigat; 
vi.    calitatea sau viciile ascunse sau aparente ale premiilor si beneficiilor acordate in aceasta Campanie. Producatorul/prestatorul fiecarui produs/serviciu oferit ca premiu in cadrul acestei Campanii va remedia orice defect in termenii si conditiile stipulate in certificatele de garantie; 
vii.    intarzierile in livrarea/inmanarea premiilor cauzate de intarzieri in prestarea serviciilor de catre furnizorii de servicii. 
viii.    premiile expediate printr-o companie de curierat care nu ajung la destinatie sau ajung in stare deteriorata, din cauza functionarii necorespunzatoare a acestora, din cauza comunicarii eronate a adresei postale de catre Participantul desemnat castigator sau din alte cauze neimputabile Organizatorului sau persoanelor pentru care acesta este tinut sa raspunda; 
ix.    probleme de ordin tehnic sau de incapacitate a Participantului (conexiune internet, erori browser, probleme soft sau hardware cu care acceseaza Site-ul Campaniei, incapacitatea participantului de a lucra pe calculator sau de a naviga pe internet) pe care le-ar putea intampina acestia la inscrierea in Campanie, din motive ce nu tin de Site-ul Campaniei.

14.    Incetarea Campaniei 
Art. 14.1. Prezenta Campanie poate inceta inainte de data mentionata in prezentul Regulament Oficial, fara a se naste vreun drept de compensare sau despagubiri din partea Organizatorului, in caz de forta majora, caz fortuit, alte evenimente ce determina o imposibilitate de executare, in alte cazuri prevazute de lege, precum si printr-o decizie unilaterala a Organizatorului. Incetarea sau suspendarea Campaniei se va aduce la cunostinta publicului de catre Organizator prin afisare pe Site.

15.    Alte clauze 
Art. 15.1. Prezentul Regulament Oficial stipuleaza o lista de conditii minimale pe care persoanele participante la Campanie trebuie sa le indeplineasca pentru a fi considerati eligibili. 
Art. 15.2. Inscrierea in Campanie implica pentru participanti acceptarea neconditionata si irevocabila a cerintelor acesteia. 
Art. 15.3. Orice incalcare a prevederilor prezentului Regulament Oficial sau a oricarei prevederi legale confera dreptul Organizatorului de a nu acorda premiile persoanelor astfel declarate castigatoare. 
Art. 15.4. Eventualele cazuri neprevazute in prezentul Regulament Oficial, se vor solutiona prin decizii ale Organizatorului, care sunt obligatorii pentru participantii la Campanie.

Se aplica Termenii si Conditiile generale Unibet.