Acces exclusiv la camera noastră Grand Slam

Pentru a beneficia de tratament VIP la bingo, urcă până în camera Grand Slam. Deschisă doar pentru câteva persoane selectate, aici vei plăti 75 RON pentru bingo. După ce intri, poți să te bucuri de bilete foarte ieftine, fonduri de premiere mari și mai puțini concurenți.

Camera conține un amestec de jocuri BOGOF, Roll On și X2G, precum și cele mai mari jackpoturi de pe întregul site. De asemenea, este deschisa în fiecare dimineață și seară, pentru ca toată lumea să se poată bucura de bingo exclusivist!

Iată cum funcționează:

Cumpără bilete de bingo în valoare de 75 RON (biletele cumpărate în camerele Centre Court sau Grand Slam nu sunt luate în considerare) în decurs de 24 de ore și obții acces la camera exclusivistă Grand Slam, unde te poți bucura de o serie de jocuri de bingo exclusive, cu excelente fonduri de premiere garantate

Cum te califici: Pariază cel puțin 75 RON în bani reali între 1:00 și 00:59 pentru a obține acces pentru ziua următoare.

Când: În fiecare zi între 10:00 și 12:00 și 20:00 și 22:00 cu bingo gratuit în fiecare oră dintre aceste intervale.

Unde: Grand Slam

Interval preț bilete: 0-50 RON

Caracteristici speciale jocuri:

  • BOGOF - Cumperi unul și primești gratuit unul, două sau chiar trei. Fii pe fază pentru biletele duble gratuite oferite în camerele noastre de bingo.
  • 1&2To Go - Obține o parte din fondul de premiere. Împarte câștigurile dacă mai ai un singur număr sau două până la full house.
  • Fair 4 all – Jocuri în care participanții pot cumpăra doar un număr fix de bilete fiecare, ceea ce înseamnă că au șanse egale la câștig.
  • Roll-on – Obține o a doua șansă la câștig, deoarece va fi plătit și al doilea jucător cu Full House.