Joci gratis la bingo!

Primești acces gratuit pentru 14 zile la camera începătorilor Centre Court, unde o să ai oportunitatea să verifici jocurile chiar înainte de a face o depunere la Unibet.

Aceasta este camera perfectă pentru a începe jocul și pentru a câștiga fără nici o investiție. Profită de această ofertă exclusivă și bucură-te de jocurile Bingo.

Cum funcționează:

 • Toți jucătorii noi primesc acces 14 zile în Camera începătorilor, Centre Court unde își pot creea un nume de chat. Pentru a crea un nume de chat,  mergeți la un joc din lobby pentru a deschide softul de bingo și apoi completează un nume de chat în fereastră.
   
 • Camera începătorilor este deschisă în fiecare zi între 8 am GMT-10 am GMT si 6 pm GMT-8 pm GMT .
   
 • Toate câștigurile vor fi plătite ca și bingo bonus care poate fi folosit doar pentru a cumpara bilete bingo.
   
 • Tip de joc: 75 ball Variant.
   
 • Se aplică termenii și condițiile generale Unibet

Tipuri de jocuri:

Roll-On Bingo – La jocurile Roll-On Bingo, jocul continuă cu premii extra la Full House - oferindu-vă astfel mai multe șanse să câștigați!

BOGXF (Buy One Get X Free) – Pentru fiecare bilet cumpărat, primești automat 1,2 sau 3 în plus gratuite.

1 and 2 To Go ( 2TG)  – Dacă îți mai trebuie un număr sau două pe bilet(ele) tale când se sfârsește jocul, câștigi un premiu bonus!

Fair 4 all – jocuri în care nu poți cumpara decât un anumit număr de bilete fiecare, însemnând că toți jucătorii au aceleași șanse de câștig.