Freezeout

Cel mai întâlnit tip de turneu de poker. După începerea jocului, nu mai primiți o a doua șansă. Plătiți buy-in-ul, primiți jetoanele și jucați până rămâneți fără jetoane sau le câștigați pe toate.

Multi-buy

Doriți o miză de start dublă, triplă sau cvadruplă? Înmulțiți buy-in-ul cu x2, x3, x4 sau mai mult.

Freeroll

La turneele Freeroll acces-ul este complet gratuit însă aveți nevoie de o invitație sau să îndepliniți o anumită condiție. Unibet oferă în fiecare zi mai multe turnee Freeroll cu premii în bilete sau cash.

Turneu garantat (GTD)

În multe din turneele noastre, noi garantăm valoarea totală a premiilor indiferent de numărul de jucători înregistrați. Buy-in-ul jucătorilor intră în valoarea premiilor și dacă această sumă depășește suma garantată, atunci valoarea totală a premiilor va crește pentru a reflecta această sumă. Însă dacă buy-in-ul total este mai mic decât suma garantată, Unibet completează cu restul.

Sateliți

Câștigați un loc la un turneu cu buy-in mare sau la un eveniment live prin investirea unei mici sume de bani. Aceste turnee sunt disponibile în mai multe formate, însă toate oferă ca premiu intrarea la un turneu mai mare.

Turneu recompensă

Turneele recompensă sunt disponibile în mai multe formate și vă recompensează pentru eliminarea unui anumit jucător, a oricărui jucător sau a mai multor jucători.

Turneele Pot Limit Omaha (PLO)

Pot Limit Omaha Poker est eo versiuna a jocului de Poker foarte asemanatoare cu Texas Hold’em. In Omaha Poker iti sunt repartizate 4 carti - si poti combina 2 dintre acestea cu 3 carti comune, pentru o mana cat mai buna. Asta presupune mai multe turnee palpitante, mai multe rasturnari de situatii si mai multe oportunitati pentru abordarea celei mai bune strategii de joaca. Puteți vedea toate promoțiile noastre aici.