Diferente in Pot Limit Omaha

Pe platforma Unibet Poker online exista o miscare reprezentativa privind Pot Limit Omaha, un joc usor diferit, catre a carui tranzitie nu e tocmai usoara, pentru jucatorii care au jucat doar Texas Hold’em. Aceste lucru se datoreaza faptului ca sunt mai multe carti in joc, iar ponderea cartilor mari e una mult mai mare.

Cand discutam despre strategii de baza in poker, vei afla ca in cazul Omaha, esti supus cu o frecventa mai mare situatiilor unde e tentant sa continui atunci cand sunt inca mai multe carti jos. E important sa te orientezi catre cea mai puternica combinatie posibila si sa “nu alergi dupa mai multi iepuri”, in caz contrar te vei afla in ingrata postura de a avea mai des chinta si culoare, in fata unor maini mult superioare ale adversarilor.

 

Perechile nu sunt atat de puternice precum in Texas Hold’Em

O alta concluzie la care vei ajunge jucand Omaha e aceea mainile de start ce contin perechi formate din carti mari, nu sunt la fel de pretioase ca si in Hold’Em. Tinand cont de faptul ca fiecare jucator primeste patru carti, mana castigatoare in Omaha va avea o valoare medie castigatoare mult peste cea din Hold’em. O pereche de asi poate fi suficient de puternica sa castige potul, insa in Omaha e putin probabil sa se castige vreo mana doar cu atat.

O strategie initiala buna in Omaha poate fi aceea de a completa maini precum chinta si culoarea, in fata unor jucatori care crezi ca pluseaza avand in mana doar o pereche mare.

In cazul in care doresti sa afli mai multe informatii despre Pot Limit Omaha, arunca un ochi pe tutorialul video de mai sus.

Incearca pot limit omaha cu tichete cash gratuite

Pe platforma Unibet derulam lunar o serie intreaga de provocari si misiuni care adesea iti acorda sansa de a castiga tichete gratuite catre jocuri de Pot Limit Omaha, permitandu-ti sa capeti experienta pretioasa in acest domeniu, fara a-ti risca banii.

In cazul in care doresti sa iei parte la actiune, pur si simplu deschide-ti un cont la Unibet si indreapta-te catre jocurile cash de Omaha de pe platforma noastra.

Deschide-ti un cont acum!