Cum sa te adaptezi la turneele multi-table?

Diferenta principala a turneelor de poker multi-table, fata de cele cash, e ca in cadrul primelor, jucatorii nu au optiunea de reveni in joc, odata ce si-au pierdut jetoanele. Ceea ce le face cu adevarat tentante e structura premiilor. Premiile de top sau tichetele pe care le poti castiga catre evenimente online sau buy-in-uri mari LIVE, au o valoarea foarte mare raportata la investitia initiala.

Aceste aspecte au un impact mare cu privire la strategia cu care va trebui sa abordezi turneul. Comparand cu jocurile cash, aici ai “o singura viata”, iar supravietuirea este esentiala. In jocurile cash, jetoanele reprezinta suma in bani pe care o poti obtine intr-un anumit moment, in timp in cadrul turneelor, acest lucru e diferit si stiva de jetoane devine din ce in ce mai valoroasa odata cu apropierea de final.

Cum sa participi la un turneu de poker online

Probabil ai auzit folosita expresia “tot ce ai nevoie e un jeton si un scaun”. Ei bine, aceasta se potriveste manusa turneelor. In randurile de mai jos am punctat cateva sfaturi care iti vor face mai usoara adaptarea la turneele multi-table si care te pot ajuta sa castigi premiile cele mari.

Joaca grijuliu in fazele incipiente ale turneului. In aceasta periaoda a jocului nu are sens sa iti asumi riscuri mari. Scopul tau e unul singur, supravietuirea. Expunandu-te eliminarii e un mod nerecomandat de a incepe un turneu. Stive mari de jetoane in perioada incipienta a turneului nu inseamna nimic si nu iti garanteaza neaparat o clasare finala intre primele locuri.

Odata ce avansezi in turneu, incearca sa iit administrezi propice stiva cu jetoane. Alege-ti cu grija mainile in poker si cauta sa iti mentii un nivel al stivelor relativ constant, ciupind din cand in cand blindurile si ocazional potul.

De fiecare data cand vezi ca e o foarte buna oporunitate de a castiga jetoane blufand si simti ca poti pune o presiune reala pe oponent, nu ezita sa maximizezi aceasta persiune si sa il impingi catre decizii sub presiune care ii pot influenta decisiv turneul.

Ai supravietuit primelor mese de poker si te simti pregatit de castig

Odata ce ai depasit fazele critice si ai pus mana pe ceva bani, arunca un ochi pe modul cum e rasplatita clasarea superioara la acest turneu. Constientizeaza ca fiecare salt in plus iti va aduce un castig suplimentar pe masura.

Fara echivoc, acest lucru iti va afecta modul de joc in aceatsa faza a turneelor. Beneficiind de stive mari de jetoane, poti sa te afli in postura de a pune presiune mai mare pe jucatori, “furand” blindurile si potul. Daca nu stai prea bine cu jetoanele, indicat e sa nu sari calul si sa joci cat se poate de prudent. Fiecare jucator eliminat inaintea ta inseamna implicit o suplimentare a valorii castigului potential.

Tinand cont de aceste indicatii privind pokerul, speram si credem ca te vei adapta mai usor turneelor multi-table. Iti dorim succes si spor la mese in cadrul turneelor Unibet Poker!

Joaca acum poker la Unibet!