Cum sa devii un jucator mai bun de Poker Online

GHIDURILE DE POKER, un drum mai scurt catre PERFORMANTA

Invata mai multe despre ierarhia si puterea mainilor de poker si cum poti folosi pozitionarea fata de dealer in favoarea ta. E foarte simplu de inteles care maini sunt cele care castiga majoritatea banilor, invatand teoria de baza a pokerului.

Noi am redactat cateva ghiduri de poker pe diferite subiecte si iti sugeram sa arunci un ochi pe ele. Poti sa-ti insusesti principii de baza precum mai sus amintita pozitionare in functie de dealer, cum poti citi si anticipa mana adversarului, ce maini sa joci in anumite situatii si ce valoare statistica au cartile.

SFATUL DE POKER #1: obtine MAXIMUM din cartile valoroase

Recomandarea noastra e sa obtii maximum ce se poate din cartile valoroase, cu potential. Cand ne referim la valoare maxima, discutam de castigarea a cat mai multe jetoane posibile in momentul in care ai o mana valoroasa. Unii jucatori sunt tematori ca nu vor fi platiti pentru o mana puternica jucata si vor incerca sa-ti tina adversarii in joc, mizand mai putin. Ce nu realizeaza acest tip de jucatori e ca cel mai adesea, cu maini puternice in mana, pierd jetoane pretioase ce puteai fi ale lor cu o abordare mai indrazneata.

Nu uita, ca mai putina valoare fructificata din mainile puternice inseamna implicit si mai putin profit, discutand pe termen lung. Recomandarea noastra e sa lasi prudenta deoparte in momentul in care ai o mana solida, cu potential si sa incerci sa o fructici la maximum, in vederea obtinerii unui castig cat mai mare.

SFATUL DE POKER #2: LA MASA DE POKER FOLOSESTE doar LOGICA, uita de emotii.

Sfatul nostru e sa iti fundamentezi deciziile strict pe baza logicii si sa uiti de emotii. Cu siguranta ca toti jucatorii de poker au trairi si emotiile nu pot fi ignorate total, chiar asta face jocul atat de frumos si special, insa cand ai luat anumite decizii proaste bazate preponderent pe emotii si impuls, invariabil vei fi afectat si sunt sanse bune ca jocul tau sa o ia intr-o directie gresita.

Acest comportament e cunoscut in limbajul jucatorilor de poker din intreaga lume ca si “tilt”. E un comportament pagubos in pokerul online si trebuie minimalizat cat mai mult posibil. Pentru a evita astfel de situatii, foloseste de cate ori poti logica, deciziile rationale si fii cat mai constant pe aceasta linie.

Evalueaza-ti jocul si emotiile dupa ce ai terminat jocul de poker online. Priveste in urma si analizeaza modul cum ai jucat si cum ai tratat anumite maini. Scrie notite si fa o sinteza privind aspectele gestionate pozitiv si ce lucruri ar fi de corectat. Ia aminte de aceste observatii la urmatorul tau joc.

SFATUL DE POKER #3: PRACTICA PERFECTIONEAZA JOCUL. Fa-o online!

Cel mai bun sfat si cel mai banal dintre toate, e pur si simplu sa joci cat mai mult poker. Experienta si abilitatile sunt dezvoltate doar prin practica. Jucand cat mai mult poker, cu atat sansele tale de progres sunt mai mari, iar faptul ca la fiecare joc vei fi pus intr-o multime de situatii si conjuncturi diferite, te va cali si te va ajuta mai mult decat crezi. Conditia e sa inveti din greseli si sa studiezi cu atentie fiecare circusmtanta, fericita sau nu, in care ai fost pus.

Sa spunem ca ai in mana un as si un valet, decizi sa cresti miza, iar un alt jucator creste peste tine. Experimentarea si executia sunt singurele modalitati de a afla care sunt cele mai bune cai de urmat si cum poti sa-ti maximizezi valoarea fiecarei maini. Nu uita sa aplici toate sfaturile punctate de noi mai sus, astfel ai sansa sa devii intr-un timp cat mai scurt, un jucator de poker mai bun.

Iti dorim distractie placuta si mult noroc la mese!

Joaca poker acum!