Cum as putea sa anticipez ce mana are adversarul meu?

Anticiparea mainii adversarilor in poker e una dintre cele mai dificile capacitati pe care un jucator le poate dezvolta, cu precadere in poker online, unde esti in imposibilitatea de a analiza gesturile, postura si alte elemente care te-ar putea ajuta sa iti “citesti” advmrsarii. Odata dobandita acest gen de abilitate, te va ajuta sa stapanesti cu maiestrie multe aspecte ale jocului, iar rezultatele tale in cadrul turneelor vor fi mult mai bine.

Anticiprea mainilor adversarilor inainte de flop

Anticiparea cartilor adversarilor e un proces care debuteaza inainte de flop si sunt cativa factori pe care te poti baza cu privire la luarea deciziilor. Pe baza observatiei directe, dupa cateva runde jucate iti vei face o idee aproximativa privind stilul adversarilor tai, cat sunt de circumspecti, sau de reactivi. Mult mai usor de anticipat sunt cartile unui jucator circumspect, nu foarte implicat, lucru care iti va permite sa restrangi posibilitatile la o arie de carti cat mai mica.

Ierarhia mainilor in Pokerul Online

Ierarhia mainilor de poker e un subiect foarte important de atins, atunci cand discutam de ideea de studiu. Atunci cand decizi sa joci poker online, adesea e tentant sa incerci sa iti pui adversarul in anumite conjuncturi si sa iti bazezi viitoarele decizii pe baza modului cum acesta a reactionat.

Stiindu-se faptul ca pokerul e un joc in care cantitatea de informatie e limitata, o cale buna de urmat e aceasta de a-ti incerca oponentul printr-o serie diversificata de maini si sa observi cum procedeaza, cand pluseaza, cand plateste si mai ales cand se retrage.

Dimenslunea mizei oponentului transmite foarte mult

Dimensiunea mizei e un alt factor important de luat in considerare auntic cand ti-ai propus sa anticipezi mana unui adversar. Majoritatea jucatorilor isi aleg cu un motiv cantitatea de jetoane cu care decid sa intre in joc si e de datoria ta sa incerci sa afli de ce oponentul tau a decis sa parieze sau sa creasca cu o anumita suma.

De asemenea, in cazul in care un adversar de la masa decide sa pluseze pre-flop, urmat de un check in momentul in care s-au intors cele trei carti de jos, e imperios necesar sa te intrebi de ce adversarul a decis sa arata putere, urmand ca apoi sa dea inapoi. Incearca sa iti intinda o cursa, sau pur si simplu nu mai are incredere in mana sa?

Majoritatea jucatorilor urmaresc in mod natural un comportament-sablon, bazat pe puterea intrinseca a mainii pe care o au, iar odata ce ti-ai validat aceste convingeri privind anumiti jucatori, obtii o sursa de informare foarte pretioasa.

Un jucator ar putea plusa preflop pana la o anumita valoare atunci cand are in mana o combinatie de carti foarte buna si ar putea plusa suplimentar atunci cand isi intareste pe parcurs aceasta mana de start.

Pozitionarea adversarului la masa de poker

Pozitionarea la masa a jucatorilor de poker ar putea de asemenea sa ofere indicii pretioase cu privirea la puterea cartilor ce le au adversarii tai in mana. Majoritatea jucatorilor vor alege, pe buna dreptate, sa joace un numar mai mare de maini atunci cand sunt dealeri, in timp ce atunci cand ocupa alte pozitii la masa, vor fi mult mai limitati. Atunci cand te duelezi cu un adversar care ocupa o pozitie mai apropiata de dealer ca si a ta, poti sa fii sigur ca are in mana o combinatie de carti destul de puternica.

In cazul in care doresti sa-ti testezi abilitatile privind intuitia mainilor adversarilor la mesele de joc, deschide-ti astazi un cont la Unibet si incearca-ti norocul in fata altor mii de jucatori din intreaga lume, pe o platforma de joc multiplu-premiata.

Joaca Poker la Unibet!