Concepte de baza privind Turneele Sit & Go

In cazul in care esti relativ incepator privind pokerul online, turneele Sit & Go sunt ideale pentru tine. Nu costa foarte mult sa joci, iar partida se termina in mai putin de o ora. In cadrul acestor turnee, vei invata si vei constientiza mai multe privind valoarea mainilor, dimensiunea stivelor de jetoane, pozitionarea si agresivitatea.

Inainte de toate, ia loc la o masa si asteapta alti jucatori sa ti se alature.

Avantajele turneelor Sit & Go

  • Disponibile in fiecare ora din zi si din noapte
  • Timp de asteptare foarte mic
  • Nu trebuie sa investesti un numar mare de ore, spre deosebire de alte tipuri de turnee
  • Mai multe sanse de castig, datorita structurii premiilor
  • Buy-in-uri fixe, incepand cu sume foarte mici, menite sa faca sa se simta confortabil si jucatorii cu bugete modeste

Concepte de baza in turneele Sit & Go

La fel ca in cadrul altor tipuri de turnee, structura buy-in-ului e imparita in doua parti: bani care se duc in fondul de premiere si taxa de intrare perceputa de camera de poker.

Turneele de poker Sit & Go de obicei costau in mese cu maxim 6, respectiv 9 jucatori, insa acestea pot varia si sa existe mese chiar si de 2 jucatori, sau chiar mai multi de 9.

Formate Sit & Go

Turneele Sit & Go vin in diverse formate din care tu poti sa alegi, aspect care confera acestui tip de intreceri o versatilitate aparte. In randurile de mai jos am punctat principalele formate de Sit & Go:

  • Dublu sau Nimic: Spre deosebire de structura de premiere a turneelor traditionale, 50% dintre jucatori care participa in acest tip de joc Sit & Go nu vor incasa nimic. Jucatorii aflati in prima jumatate isi vor dubla buy-in-ul (minus taxele).
  • Knockout/Bounty: In cadrul acestui tip de turneu, buy-in-ul e impartit intr-un mod specific, o parte din acesta alocandu-se fondului de premiere si o parte pe eliminarea fiecarui jucator. Daca vei elimina un jucator participant in turneu, banii pusi pe “capul” acestuia iti vor fi atribuiti instant. 
     
  • Satelit: In locul castigarii de premii cash, aceste turnee se remarca prin premi ce constau in asigurarea buy-in-ului sau a taxei de intrare la un turneu mai mare. Acest gen de turnee le permite jucatorilor sa-si incerce sansa de a juca la turnee mari, fara a risca prea mult.

Pentru mai multe articole despre turneele Sit & Go si nu numai, urmareste sectiunea stirilor din cadrul paginii noastre de Poker.

Joaca poker la Unibet si testeaza-ti abilitatile!