Concepte de baza in Turneele de tip Bounty

Turneele de tip Bounty, cunoscute ca si turneele-knockout sunt extrem de tentante. Daca e sa le comparam cu celelalte tipuri de turnee, diferenta fundamentala consta in faptul ca in cazul acestora, vei primi un premiu cash pentru fiecare jucator pe care il elimini, in cuantum de 20-50% din valoarea buy-in-ului sau.

 

Atata tip cat exista destui jucatori care comit grave greseli in genul acesta de jocuri de poker, am creat o lista care sa te ajute sa-ti redefinesti strategia cu care vei aborda acest tip de turnee.

Anticipeaza si ajusteaza pentru un joc mai bun

Dat fiind faptul ca jocurile de tip Bounty sunt foarte distractive, ele atrag o suma importanta de jucatori recreationali care nu au cunostiinte prea mari de poker si nu urmeaza o anumita strategie atunci cand joaca. Cu alte cuvinte, asteapta-te sa vezi pariuri nebunesti si all-in-uri indraznete inca din fazele incipente ale jocurilor. Ajustarile pe care le faci iti vor oferi o sansa buna de a obtine plus valoarea din mainile pe care decizi sa le joci si totodata o rata de succes mai mica a bluff-urilor.

Spune nu jocurilor de cooperare

In turneele de poker obisnuite, atunci cand te apropii de zona locurilor ce vor fi premiate, jucatorii vor renunta frecvent la maini, atunci cand cineva cu jetoane mai putine a intrat cu all-in. Turneele Bounty tind sa elimine acest stil de abordare, cu mici exceptii, atunci cand jocul e aproape de final.

Cand stive mici de jetoane sunt adaugate la pot

Aceasta miscare iti va oferi o multime de oportunitati ce vor forta posesorii unor stive mari de jetoane sa renunte in dueluri directe stivele mici. In cazul in care observi un “peste mare” ca merge all-in cu carti slabe, pentru a ingloba o stiva mai mica, va trebui sa faci tot posibilul pentru a lua acest all-in.

Fii peste medie privind jetoanele

Ramai suficient de agresiv sa ai un mic avans fata de majoritatea oponentilor, astfel ca atunci cand se invest stive de jetoane mari, sa te asiguri ca vei fi platit la nivel corespunzator.

Tine un ochi pe fondul de premiere

Tine mine ca banii cei multi sunt doar la masa finala. Asigura-te ca nu vei fi dus pe o linie moarta in bataliile de pe parcursul turneului si pastreaza ce-I mai bun pentru final.

Daca inca esti la faza de invatare si acumulare in poker, iti sugeram sa consulti rubrica noastra de Ghiduri dedicate pokerului online, unde poti gasi toate informatiile de care ai nevoie, de lascheme ale mainilor in poker, la importanta pozitionarii la masa si ierarhia mainilor.

Ia parte acum la un turneu de poker!