Caracteristici

La Unibet ne mandrim cu software-ul nostru si abordarea unica pentru poker-ul online! Mai jos puteti gasi caracteristicile care ne diferentiaza de alte site-uri.

tile features page level playing field

Un teren de joc uniform

Pentru Unibet Poker nu sunt disponibile programe software de asistenţă de niciun tip. Aceasta înseamnă că puteţi juca în siguranţă ştiind că oponenţii dvs. nu au niciun avantaj incorect faţă de dvs. Lobby-ul nostru de jocuri cu bani cu aşezare rapidă asigură aşezarea aleatorie a jucătorilor, iar software-ul nostru vă oferă capacitatea de a schimba aliasul şi avatarul de până la 3 ori pe zi.

tile features page rewards

Recompense şi promoţii

Provocări este schema noastră de fidelitate unică pentru poker şi vă recompensează dacă îndepliniţi diferite obiective la mese. Punctele dvs. vor fi resetate la începutul fiecărui trimestru şi recompensele includ bani şi bilete pentru turnee, bonusuri, bani, un avatar personalizat şi un pachet pentru Unibet Open. Avem, de asemenea, o misiune lunară regulată disponibilă pentru toţi jucătorii şi încercăm să ne asigurăm că promoţiile lunare oferă tuturor jucătorilor obiective care pot fi atinse.

tile features page mobile app

Jucaţi pe telefonul mobil, pe tabletă sau pe computer

Unibet Poker este disponibil prin descărcare pe computer (PC şi Mac), prin accesare pe browsere desktop, pe tablete şi telefoane mobile (iOS şi Android). Software-ul nostru este optimizat pentru fiecare dispozitiv, aşa că puteţi să vă aşteptaţi la acelaşi software Unibet Poker indiferent cum alegeţi să jucaţi. Noroc la mese!

 

tile features page twitch

Transmisiuni în direct de poker pe Twitch

Puteţi urmări o serie de transmisiuni săptămânale de poker pe canalul nostru de Twitch, cu strategii, analize, turnee şi premii. Toate evenimentele Unibet Open sunt transmise în direct pe Twitch şi puteţi să vă calificaţi la respectivele turnee doar prin Unibet.

Înregistraţi-vă acum pentru a beneficia de aceste caracteristici unice şi alăturaţi-vă revoluţiei pokerului!

Înregistraţi-vă