Provocările la Poker

Credeţi că toate schemele de fidelizare pentru poker sunt la fel? Ei bine, vă înşelaţi! Provocările noastre unice la Poker vă pot recompensa pentru activităţi simple, cum ar fi primirea unei perechi, adăugând astfel un element de surpriză fiecărei mâini. Vă puteţi spori, de asemenea, abilităţile jucând strategic pentru a finaliza provocările mai dificile.

Cum obţin puncte de la provocări?

Pentru fiecare tip de joc de poker veți avea întotdeauna 2 tipuri de provocări active: una mai ușoară și una mai complexă. Provocările mici sunt cele mai ușoare, de exemplu „primește o mână de aceeași culoare”, în timp ce provocările complexe au de obicei nevoie de mai multă strategie (de exemplu „câștigă  un joc postflop cu o mână care nu conține o pereche”.

Fiecare provocare este împărțită în mai multe etape, acela fiind numărul de ori în care trebuie să realizezi cerința pentru a primi punctele. O provocare care arată 5/30 indică faptul că acea provocare a fost realizată de 5 ori, fiind nevoie să fie terminată de încă 25 de ori pentru a putea primi punctele aferente.

Turneele cu mese multiple nu au provocările lor specifice, oferind însă puncte în mod direct. Pentru fiecare 1 Euro cheltuit în fee-uri pentru turnee, veți primi 100 de puncte.

Ce pot face cu punctele din provocări?

Punctele din provocări permit monitorizarea evoluţiei dvs. şi obţinerea de recompense imediat ce ajungeţi la 50 de puncte. Printre recompense se numără bani reali gratuiţi, avataruri noi, bonusuri de finalizare, bilete pentru poker şi puncte bonus. Veţi putea utiliza orice puncte bonus câştigate pentru a obţine recompense suplimentare, alese de dvs.!

Pentru mai multe informaţii privind modul în care funcţionează provocările la Poker, consultaţi pagina de asistenţă.

Jucati acum
Termeni şi Condiţii
 • Perioada promoţională este împărţită în trimestre, după cum urmează: T1: de la 1 ianuarie la 31 martie T2: de la 1 aprilie la 30 iunie T3: de la 1 iulie la 30 septembrie T4: de la 1 octombrie la 31 decembrie.
 • Etapele minore şi cele majore vor fi alocate aleatoriu jucătorilor, iar aceştia pot renunţa în fiecare lună la câte două provocări din fiecare tip. Nu se va acorda credit parţial pentru provocările la care se renunţă.
 • Punctele bonus vor fi pierdute dacă jucătorul nu se autentifică în clientul de poker timp de peste 90 de zile.
 • Biletele la turnee sunt valabile timp de 30 de zile, în absenţa altor indicaţii.
 • Bonusurile de finalizare sunt valabile timp de 90 de zile. Dacă un jucător are mai multe bonusuri de finalizare deblocate, bonusurile ulterioare vor fi incluse într-o listă de aşteptare până la utilizarea bonusului curent.
 • Atunci când ajungeţi la 100.000 de puncte, veţi avea opţiunea de a juca unul dintre cele două Freerolls disponibile. Fiecare Freeroll are ca premii pachete Unibet Open. Căutaţi „Provocări” în secţiunea Program complet a clientului de Poker.
 • Pachetele Unibet Open câştigate în cadrul schemei de fidelizare provocări pentru un anumit eveniment nu pot fi preschimbate pentru un eveniment Unibet Open ulterior.
 • Plăţile recompenselor în bani reali vor fi efectuate în moneda contului clientului şi vor reflecta cursul de schimb din ziua efectuării plăţii.
 • Pachetele câştigate în cadrul provocărilor vor corespunde urmatoarei Ediţii Unibet Open, daca acestea sunt castigate cu cel putin 2 saptamani inaintea evenimentului. Restul pachetele câştigate în cadrul provocărilor vor corespunde urmatoarei ediţii Unibet Open.
 • Dacă un jucător câştigă, în cadrul provocărilor, două pachete specifice unor evenimente Unibet Open, cel de-al 2-lea pachet va fi preschimbat pentru un eveniment Unibet Open ulterior.
 • Pachetul Unibet Open câştigat în cadrul provocărilor va putea fi înlocuit cu 100.000 de puncte bonus, la cerere. Contactaţi-ne la adresa info@unibetsupport.com
 • Jucătorii care obţin 2.500.000 de puncte din provocări pot contacta serviciul Relatii Clienti pentru a solicita idei privind designul avatarului lor personalizat, dacă îşi doresc unul.
 • Ne rezervăm dreptul de a refuza orice idee de avatar personalizat şi de a solicita idei noi.
 • Unibet îşi rezervă dreptul de a elimina orice puncte din provocări câştigate de pe conturi suspecte de utilizare necorespunzătoare a acestei promoţii.
 • Unibet îşi rezervă dreptul de a modifica numărul de puncte din provocări acordate pentru fiecare etapă dacă acestea sunt acordate mai frecvent sau mai puţin frecvent decât ne-am aştepta.
 • Unibet îşi rezervă dreptul de a închide sau elimina orice cont suspect de implicare în utilizarea necorespunzătoare a acestei promoţii şi de a confisca premiile plătite conturilor de acest tip.
 • Unibet îşi rezervă dreptul de încheia această promoţie şi de a schimba regulile şi condiţiile asociate acesteia în orice moment, cu sau fără aviz prealabil.
 • Se aplică regulile şi condiţiile generale Unibet, iar deciziile Unibet şi ale partenerilor săi sunt finale.
 • Versiunea originală, în limba engleză, a acestor Termeni şi Condiţii a fost tradusă în alte limbi. În cazul unor discrepanţe sau neconcordanţe între versiunea în limba engleză şi versiunile în orice altă limbă ale acestor Termeni şi Condiţii, versiunea în limba engleză va avea prioritate.