Ghid practic de live blackjack

Acest joc foloseste setul international de 52 de carti, fara jokeri. Este unul dintre cele mai polulare jocuri din sectiunea de live casino.

Strategie pentru Live Blackjack si o schita ajutatoare

Blackjack cheat sheet ro

Acest joc e unul care a intrigat multi jucatori, din acest motiv am creat un ghid practic care sa ajute jucatorii incepatori si chiar pe cei avansati deopotriva, sa isi imbunatateasca jocul. Parcurgand sfaturile si recomandarile noasre privind jocul live blackjack vei reduce semnificativ timpul de tranzitie de la un jucator incepator, la un jucator care tinde catre profesionism.

Cand trebuie sa ceri si cand trebuie sa te opresti? Cum poate duce Bet Behind jocul de blackjack online la un alt nivel? Citeste randurile de mai jos si vei afla.

Hit si Stand in Live Blackjack

Una dintre cele mai important decizii pe care trebuie sa le faci atunci cand joci live blackjack e daca sa mai ceri sau sa te opresti. Cunosterea acestor lucruri e esentiala daca doresti sa iti maximizezi sansele de castig.

Dealerul cel mai probabil va mai cere carte la orice mana care e in valoare de 16, sau mai putin decat atat. In cazul in care te opresti la o mana de 17, sau chiar mai putin, sansele tale de castig sunt mult destul de mici, asta daca dealerul nu depaseste.

Dublarea pariului in Live Blackjack

Cea mai rapida modalitate de a castiga la Live Blackjack e sa apelezi la double down de fiecare data cand simti o oportunitate. Aceasta inseamna ca iti poti dubla pariul, fie te va costa dublu daca lucrurile nu vor decurge conform planului. Iti sugeram sa apelezi la aceasta dublare de fiecare data cand mana ta insumeaza valoarea 11.

Splittingul In Live Blackjack

Aceasta optiune a jocului se poate transforma intr-una salvatoare in decursul jocului, atata timp cat apelezi la ea cu cartile potrivite.

Nu recomandam splittingul cartilor 10 sau 5, insa intotdeauna poti sa folosesti acest splitting la A si 8. Splittingul unei perechi de 8 iti ofera sanse mai bune de castig si sansele sa prinzi doua carti mai mari decat valoarea 16 sunt mult mai mari.

Imbogateste-ti experienta de joc cu Blackjak Live Behind

Odata ce ti-ai insusit regulile de baza ale jocului Live Nlackjack, urmatorul pas pe care ar trebui sa il faci e sa iti imbunatatesti sansele de a castiga dublu. Daca doresti sa joci Live Blackjack si nu e nici un scaun disponibil la mese, Unibet e solutia perfecta pentru tine.

Bet Behind iti ofera oportunitatea de aur de a plasa pariuri pe mainile altor jucatori, cat timp astepti un loc la una din mese.

Beneficii pentru jucatorii Bet Behind:

  • Poti paria pe alti jucatori cat timp astepti un loc la una din cele 7 mese principale, astfel ca aceasta perioada va fi una mult mai antrenanta.
  • Poti continua sa pariezi pe alti jucatori si dupa ce ai reusit sa gasesti loc la una din mese.
  • Bet Behind iti ofera posibilitatea parierii pe mize mici, ceea ce inseamna ca noii jucatori pot testa aceasta facilitate fara a risca prea mult.

Sfaturi de inceput pentru a miza la Bet Behind

Daca nu exista nici un loc disponibil la mesele de blackjack, urmatorul mesaj va aparea pe ecran: “Toate locurile sunt ocupate, insa poti plasa pariuri bet behind pe oricare dintre jucatori.”

Daca ai decis sa dai curs acestui indemn si sa incerci Bet Behind, vei putea plasa pariuri pe alti jucatori in continuare, chiar si atunci cand locuri la mese devin disponibile.

Sfatul nostru pentru tine, daca iti doresti sa ai succes la Bet Behind, e sa fii foarte atent la realizariile si medaliile obtinute de fiecare jucator. Aceste elemente te vor ajuta sa iti faci o idee despre cate runde are castigate fiecare jucator.

In mod evident, daca vei paria pe alti jucatori, vei urmari indeaproape deciziile lor si potentiale dublari ale pariurilor trebuie luate in calcul, insa aceste lucruri si strategii pot fi ajustate si pe parcurs.

Cand sa te opresti la Live Blackjack

Aceasta e una din vesnicele dileme pe care toate generatiile de jucatori de blackjack le-au avut de-a lungul timpului. Raspunsul la aceasta intrebare simpla depinde de socotelile pe care le faci si cat de mult simti ca vei depasi plafoul de 21 de puncte daca vei mai solicita o carte suplimentara.

Daca mana ta de blackjack are o valoare de 11 sau mai putin, atunci sansele ca sa depasesti sunt virtual nule. Cel mai bun scenariu posibil e sa ajungi cu cartile tale la suma de 21. Sunt sanse bune ca acest lucru sa te transforme intr-un castigator instant.

Daca valoarea cartilor din mana ta e 12 sau mai mult, atunci scenariul se complica. Daca ai in mana exact 12 puncte si nimeresti la cartea urmatoare 10, automat ai depasit. Daca decizi sa te opresti, ai in mana o valoare de 12 care nu te va face castigator decat in situatii cu totul exceptionale. Sansele ca tu sa pierzi sunt mult mai mari daca decizi sa te opresti la aceasta mana cu 12.

Cu alte cuvinte, nu exista o reteta sigura si un raspuns universal valabil si momentul in care trebuie sa te opresti depinde de o suma de factori, incluzand cartea intoarsa a dealerului si daca ai o mana puternica sau una “moale”. Cu o mana “moale” poti fi scuzat daca ai decis sa fii agresiv. Daca depasesti, poti in orice moment sa schibi valoarea asului din 11 in 1 si astfel vei mai putea cere o carte. De fiecare data cand ai 19 sau mai mult in mana, va trebui sa te opresti.

Cum sa depasesti nivelele de incepator in Live Blackjack

Live Blackjack sau orice alt tip de joc de blackjack online e genul acela de joc unde rezultatul final al jocului si soarta fiecarui jucator e afectata in mod direct si de nivelul de pricepere si iscusinta al acestuia. Majoritatea jucatorilor de obicei incep prin a invata principiile de baza si marea majoritate nu reusesc niciodata sa depaseasca acest nivel incipient. Cei mai multi se blocheaza la nivelurile de incepatori si rezultatele lor au de suferit, drept consecinta.

Sfaturi cum sa treci la un nivel superior

Incepatorii vor trebui sa tina cont ca fiecare mana are un procentaj mediu asociat castigului, respectiv pierderii. Spre exemplu, dubland cand ai in mana 20 impotriva dealerului care are ca prima carte 6-le, e foarte probabil sa obtii o plata mica, comparand cu ce ai putea obtine daca nu ai dubla.

Tocmai de aceea trebuie ca fiecare jucator sa elimine greselile pe care le face atunci cand vorbim de mize mari si mici deopotriva.

Eliminarea greselilor in Live Blackjack

La fel cum am punctat mai sus, va trebui sa stii cand sa ceri inca o carte si cand sa te opresti atunci cand dealerul are afisata o carte mica, iar tu ai o mana puternica cu peste 12 puncte. In acest caz va trebui sa iti creezi un sistem propriu de valori si sa te ghidezi in functie de el cum vei juca. Nu uita că la Unibet găsești si alte ghiduri pentru cazinoul live. Citește despre Ruleta Live aici.

Aseaza-te acum la una din mesele noastre de Live Blackjack si alatatura-te dealaerilor nostri. Iti dorim mult succes!

Joaca acum Live Blackjack