Bazele French Roulette Online

Atunci când intrați în casino online la Unibet, jucătorii oricărui joc vor avea de unde să aleagă. În ceea ce privește ruleta, există nu mai puțin de 18 opțiuni diferite și, deși Lightning Roulette, First Person Roulette și Double Roulette au adăugat fiecare o abordare modernă, totul se învârte în jurul a trei versiuni principale ale jocului.

American Roulette, French Roulette și European Roulette sunt variantele clasice și în acest ghid vom discuta despre versiunea franceză. Deși roata și suprafața de pariere poate părea familiară, există câteva diferențe interesante de abordare a regulilor care face French Roulette să fie cu adevărat unică.

Învârtiți roata

Roata de la French Roulette are 37 de buzunare diferite. Numerele de la 1 la 36 sunt colorate alternativ în roșu și negru, în timp ce există un singur zero (0) marcat cu verde. Acest format este identic cu versiunea europeană, așa că dacă ați mai jucat European Roulette, aveți deja un avantaj.

American Roulette diferă de celelalte două prin faptul că mai are încă un buzunar verde, cel pentru dublu zero (00). Acesta face ca avantajul casei să crească foarte puțin, așa că, pentru o șansă puțin mai mare la câștig, ar trebui să încercați versiunile franceză sau europeană.

Cum să pariați French Roulette

Dacă ați jucat orice formă de ruletă, atunci deja știți cum să pariați la versiunea franceză. Dacă nu cunoașteți anumite lucruri, citiți ghidurile noastre care acoperă regulile de bază și rețineți că puteți juca versiunile demonstrative la toate jocurile de cazinou pentru a vă putea obișnui cu modul de joc.

Înapoi la pariuri: În principiu, aceste sunt identice cu varianta europeană deși s-ar putea să le vedeți descrise folosind limba franceză. Prin urmare, rouge = roșu și noir = negru. Un pariu manque se referă la numerele 1 - 18, în timp ce passe este pentru setul următor de numere 19 - 36.

La fel ca și la celelalte versiuni ale jocului, jucătorii pot paria și pe combinații de numere suplimentare, pot miza pe numere impare sau pare, mici sau mari și, bineînțeles, pe numere simple. Acestea sunt foarte simple și oricine cunoaște ruleta va fi confortabil cu pariurile disponibile la versiunea franceză.

Din acest moment, însă, natura unică a jocului este aceea de a se face cunoscut.

Să facă totul special

La începutul acestei prezentări am menționat anumite reguli care fac din French Roulette o versiune unică a jocului. Vorbim despre ciudățeniile cunoscute ca La Partage și En Prison, așa că mai exact, ce înseamnă ele?

Vom începe cu En Prison, deoarece pur și simplu este mai ușor de tradus în română. Literal, înseamnă că vă aflați La închisoare și la French Roulette, regula intră în joc când bila aterizează în buzunarul zero și determină pierderea pariului. Pariul inițial ar fi fost una din opțiunile „fie/sau”, așa că vorbim de roșu sau negru, mari sau mici și impar sau par.

Când se întâmplă acest lucru, crupierul vă oferă opțiunea de a primi înapoi jumătate din miză sub formă de compensație sau să o lăsați în joc până la următoarea învârtire. Jetoanele vor fi marcate cu En Prison când bila începe să circule pe ruletă.

Regula La Partage este similară, cu excepția, în acest caz, că nu există nicio opțiune care să permită rămânerea pariului dvs. pe masă. La Partage se traduce ca „partaj” și jumătate din miza pierzătoare este returnată automat.

După cum ați dedus, aceste două reguli se exclud reciproc și nu pot fi jucate amândouă în același timp. Prin urmare, trebuie să verificați dacă jocul de ruletă online folosește La Partage sau En Prison. Ambele constituie schimbări utile ale regulilor, care au ca efect reducerea și mai mult a avantajului casei și, deși vorbim de procente mici, este suficient pentru a vedea mulți jucători de ruletă cu experiență care preferă varianta franceză.

Formarea unei strategii la ruletă

Ar trebui să reiterăm în acest moment că toate versiunile de ruletă sunt jocuri de noroc. La versiunea franceză, există 37 de buzunare și toate jocurile noastre sunt echipate cu un Generator de numere aleatorii (RGN - Random Number Generator). Aceasta înseamnă că toate rezultatele sunt aleatorii și nimeni nu poate fi sigur unde va ateriza bila la următoarea învârtire.

Jucătorii, însă, pot aborda diferite strategii existente care au potențialul de a vă crea un ușor avantaj. Unele se bazează pe probabilitatea matematică, în timp ce altele au simplul rol de a reduce expunerea.

Practica duce la perfecțiune

Înainte de a merge la roata cu mize reale, vă sugerăm la început câteva învârtiri demonstrative. Toate jocurile noastre de ruletă pot fi jucate gratuit și, deși nu veți pleca de acolo cu un cont burdușit cu bani reali, este modalitatea perfectă de a înțelege cum se joacă, în special diferențele dintre cele trei versiuni principale ale jocului.

Exersați cu o gamă de pariuri imaginare și continuați să învârtiți până când sunteți mulțumit de propria abordare. În acest punct, este momentul să treceți la jocul cu bani reali.

Reducerea riscului

Șansele de a câștiga după parierea pe un singur număr sunt de 37/1. Este un risc uriaș și un act de curaj dar, deși istoria ne înfățișează câteva câștiguri uimitoare, atât în online, cât și în lumea fizică, acestea sunt mai degrabă excepția, decât regula.

Prin urmare, atunci când începeți, vă recomandăm pariurile fie/sau. Începeți cu mize mici și pariați pe roșu sau negru, impar sau par sau mari sau mici. S-ar putea să nu fie cel mai interesant mod de a juca ruletă și cotele sunt mai mici, însă la fel este și riscul. Mulți jucători experimentați continuă să parieze pe „Roșu sau negru” și, fiind un începător, acesta este modul ideal de a începe.

Faceți calculele - Martingale

Am atins subiectul probabilității matematice, aceasta fiind evidentă într-o strategie cunoscută sub numele Sistemul Martingale. Ocazional mai este numită și Metoda Hawks, aceasta se aplică la una dintre opțiunile fie/sau și, cu rol de exemplu, ne vom concentra pe roșu sau negru.

Să spunem că pariați pe roșu și mizați 1,00 £. Chiar de la prima învârtire, pică pe roșu și colectați câștigul, totul merge bine până acum. Însă, dacă bila aterizează pe negru, acceptăm pierderea, ne regrupăm și dublăm miza la 2,00 £.

Procesul se repetă și teoria este că, până la urmă aterizează pe roșu și vom recupera toate mizele pierdute, încasând profitul inițial. Calculele par că ne ajută, însă există câteva probleme cu Sistemul Martingale.

În primul rând, rețineți că pariurile de tipul roșu sau negru și impar sau par nu sunt chiar pariuri 50/50. Avem acel zero unic care intră în joc și care reduce procentul, astfel că nu este fix „fie / sau”.

În al doilea rând, deși conceptul pare că nu are limite, contul dvs. însă are. Să spunem că aveți 500 £ la dispoziție pentru a juca și începeți cu o miză modestă de 1,00 £. Cu sistemul Martingale, va fi nevoie de doar nouă pariuri greșite pentru ca toată suma să dispară

Acest lucru poate părea improbabil, însă serii ca acestea nu pot fi excluse. Jucătorii trebuie să mai țină cont și de valoarea mizei maxime care poate goli contul și mai repede.

Ca un ultim avertisment, fiindcă au fost deja câteva, nu încercați să jucați Sistemul Martingale la un cazinou fizic. Nu este o practică bine primită și veți fi rugat rapid să ieșiți.

Deci, există un sistem cu adevărat de succes care poate fi aplicat la French Roulette? Răspunsul scurt la întrebare este nu. În principal, acesta este un joc de noroc și deși am văzut un sistem care are potențialul de a vă crea un avantaj, am aflat și că acesta are destule slăbiciuni.

Jucătorii mai pot încerca și Metoda Paroli. Aceasta este similară cu Martingale, în sensul că jucătorii își dublează mizele, însă aceștia caută o serie câștigătoare, nu una pierzătoare.

În plus, mai este o altă variație la Martingale, cunoscută ca Gun and Run. În acest sistem, jucătorii își dublează mizele, însă dacă există o serie de două pierderi la rând, sfatul este de a sta pe margine două jocuri.

Ideea din spatele Gun and Run este de a evita seriile pierzătoare care pot să vă golească contul după 6 sau 8 învârtiri, însă după cum probabil vă dați seama, și aceasta are slăbiciuni.

Cea mai bună abordare pentru French Roulette este să acceptați că este un joc de noroc.  Pariați responsabil și în limitele dvs., căutând doar să vă distrați. Țineți la îndemână ghidul pentru consultare și pentru a verifica regulile, dacă este cazul, însă până acum ar trebui să aveți deja toate informațiile necesare pentru a accesa online opțiunile de joc la French Roulette de la Unibet.

Pariază acum pe ruletă!