Deschidere Vlad Cazino - Primul cazino online dedicat din Romania!

februarie 13, 2018

Primul cazino online dedicat din Romania e aici - Vlad Cazino va oferi jucatorilor o multitudine de jocuri live de cazino si bingo. Poti sa iti incerci norocul la o masa de blackjack sau ruleta. De asemenea, cele mai populare sloturi si jocuri de bingo online sunt disponibile tot la Vlad Cazino. Distractia va fi una pe cinste alaturi de Vlad si simpaticii sai prieteni.

Nu e deloc usoara viata de vampir, cu atat mai mult daca iti plac muzica si jocurile de noroc! Fa cunostiinta cu Vlad, mandrul proprietar al Vlad Cazino. El provine dintr-o celebra familie de vampiri, insa spre deosebire de stramosii sai, Vlad isi gaseste fericirea in aspectele umane ale vietii. Dupa ce a decis sa renunte la trecutul sau insangerat, el s-a mutat la Bucuresti, unde locuieste deasupra unui atelier auto. Vlad e o tip vesel, adora sa cante karaoke si doreste sa ofere jucatorilor romani cea mai buna experienta de cazino posibila. 

Pe langa Vlad, in cazinoul lui ii vei cunoaste si restul prietenilor. Majordomul Igor ii este devotat lui Vlad, cu toate ca cei doi au personalitati diferite total. Igor ii este alaturi inca de la indepartatele inceputuri si va incerca mereu sa il tina pe Vlad cu picioarele pe pamant si sa ii aminteasca de originile sale de vampir. Aproape de fiecare data, eforturile majordomului vor esua, insa ca un servitor devotat, Igor nu va renunta foarte usor. 

Lucian e mecanicul care munceste in atelierul auto de sub apartamentul lui Vlad. Chiar daca nu e cel mai istet personaj, norocul ii surade aproape mereu lui Lucian, chiar si atunci cand nu cunoaste regulile jocurilor. El mai are un rol foarte important, acela de a rezolvat situatiile delicate in care Vlad intra si de a-l scapa nevatamat. 

Vlad are si animale de companie. Bat si Bones completeaza grupul prietenilor simpaticului nostru vampir. Toate aceste personaje iti vor oferi o experienta unica de cazino online. Te poti bucura de cele mai tari jocuri cu zambetul pe buze. Nu mai sta pe ganduri si arunca chiar acum un ochi pe Vlad Cazino, primul cazino online dedicat din Romania!