Cum sa construiesti o fundatie solida pentru blackjack online

Arunca un ochi pe ghidul nostru de casino care te va ghida in vedere construirii unei fundatii solide pentru jocul de blackjack online. Deschide-ti un cont atsazi.

Cum sa construiesti o fundatie solida pentru blackjack online

Aplicand strategii corespunzatorae, e dovedit ca poti sa iti maresti substantial castigurile in blackjackul online.

In mod evident, deoarece sunt multiple tipuri si forme de blackjack online, nu exista o reteta sigura si o strategie universal de urmat. E recomandat sa te preocupe construirea unei fundatii solide privind principiile de baa ale jocului, in detrimentul invatarii si testarii fiecarei variante de blackjack online. Ulterior poti sa mergi mai departe si sa iti ajustezi jocul in functie de strategia abordata, in stransa legatura cu regulile jocului, marindu-ti astfel rata mainilor castigatoare.

Tactici in Blackjackul Online

Scopul tau principal in acest joc nu e doar sa te apropii cat mai mult posibil de cifra magica 21, fara a o depasi. Scopul tau ar trebui sa fie scontarea castigului intr-o anumita situatie data si exploatarea la maximum a sanselor de castig avute. Daca obtii totaluri de 12 puncte sau mai mult, e prezent riscul de a depasi totalul de 21 de puncte si chiar daca dealerul e “bust”, la fel ca si tine, tot poti pierde mana. In functie de cartile delearului, poti sa te opresti la timp sau sa ii dai sansa sa depaseasca singur.

Practic trebuie sa deprinzi cand trebuie sa ceri carte si cand trebuie sa te opresti, in functie de puterea mainii dealerului. Cand acesta are o carte cuprinsa inter 2 si 6, are sanse mai mari de a depasi, fata de cazul in care are un septar sau o alta carte mai mare. Va trebui sa joci prudent si sa urmaresti cu atentie cartile dealerului si sa nu te preocupe doar propria ta mana.