Ce inseamna jackpot?

Prin jackpot unii jucători desemnează cel mai mare câștig posibil la un anumit joc de păcănele online, un premiu cu valoare fixă care se acordă în afara câștigurilor curente sau un premiu suplimentar care se formează prin acumularea unui procent din mizele plasate la un joc sau un grup de jocuri. Cum primele două sunt luate în calcul la stabilirea RTP-ului, vom considera jackpoturi doar premiile care depind de numărul de jucători și mizele plasate (cele progresive).
Jackpotul poate fi construit pe unul sau mai multe niveluri. El poate fi alimentat de un singur joc (The Great Pigsby Megaways – Relax Gaming) sau de jocurile unui provider (Mystery Cards Jackpot de la EGT – Amusnet Interactive sau Dream Drop de la Relax Gaming). Valorile jackpoturilor progresive pot să crească foarte mult, astfel încât câștigarea unui astfel de premiu îți poate schimba viața.

Cum se joacă Jackpot Casino?

Este foarte simplu să participi la un jackpot. Tot ce trebuie să faci este să accesezi un joc eligibil pentru jackpotul vizat. Dacă jackpotul este unic, va fi alimentat de un procent specificat din miza plasată. Dacă jackpotul are mai multe niveluri, pentru fiecare dintre acestea va fi distribuită o parte din contribuție.
Poți fi selectat în mod aleatoriu pentru a participa la runda jackpot sau trebuie să completezi o anumită combinație. Unele jackpoturi sunt cu câștig garantat, iar altele se joacă sub forma unui mini-joc. Pentru Mystery Cards Jackpot de la EGT nu contează miza jucată. Vei fi selectat aleatoriu pentru a participa la acest bonus cu câștig garantat. Pentru a afla valoarea jackpotului câștigat (Clubs, Diamonds, Hearts sau Spades) trebuie să colectezi 3 simboluri identice dintr-un panou cu 12 cărți de joc.
În cazul Dream Drop Jackpot de la Relax Gaming ești selectat aleatoriu pentru Rotirea Jackpot în care trebuie să colectezi un anumit număr de simboluri Dream Drop, după care participi la un mini-joc în care trebuie să completezi cu simboluri DD rola corezpunzătoare unui jackpot sau Învârtești Roata Jackpot.