Intelegerea simbolurilor wild (jokeri)

Jokerii, sau simbolurile wild, au o istorie bogata. Aceste simboluri colorate sunt echivalentul unui jokler din setul de carti, care poate fi folosit pentru a inlocui orice alt simbol de pe role, pentru a forma o combinatie castigatoare. Spre exemplu, daca ai un diamant (simbol) pe rolele 1 si 3, iar un joker se iveste pe rola 3, vei putea realiza o combinatie castigatoare.

Care e scopul jokerilor

Simbolurile wild (jokerii) au puterea absoluta de a substitui pe role orice alt simbol si astfel pot completa decisiv o linie de plata. Singurele elemente care nu pot fi inlocuite de acesti jokeri sunt simbolurile de tip scatter, rotiri gratuite sau orice alte simboluri de tip bonus.

Nu exista nici o modalitate de a stii unde si cand acesti jokeri vor aparea. Aceste elemente aterizeaza pe role total aleator. Cu toate astea, in cazul anumitor sloturi online, ei apar doar pe anumite role. Pentru a stii unde pot aparea acesti jokeri si ce elemente sunt substituite de acestia, va trebui sa consulti tabelul de plati al slotului respectiv.

Tipurile de jokeri

Exceptand tipurile de jokeri mentionate anterior, sloturile casinourilor pot de asemenea sa inglobeze anumite tipuri speciale de jokeri, fiecare dintre ei aducandu-si aportul intr-un anumit mod.

Jokerii de tip expanding pot sa se dezvolte si sa acopere o intreaga rola, transformand-o practic intr-o rola bonus. Jokerii “lipiciosi” de tip sticky pot ramane fixati pe aceeasi pozitie pe parcursul a mai multe rotiri, marindu-ti exponential sansele de a completa linii de plata. Mai sunt de asemenea jokerii de tip stacked, care apar deasupra tuturor pe o singura rola, avand posibilitatea de a o acapara in intregime.

Indiferent de ce tip sunt acesti jokeri, ca sunt varianta standard, stacked, sau lipiciosi, acesti jokeri iti aduc posibilitatea de a castiga mai multi bani de fiecare data cand ei apar.

Încearcă sloturile online!