25 DE ANI IN PREMIER LEAGUE

La Unibet celebrăm 25 de ani. Vino cu noi în aventura captivantă a ultimului sfert de secol din Premier League. Vom descoperi lucruri magice!

Premier League este cel mai urmărit campionat de pe planetă, cu telespectatori din toate colțurile lumii. Viteza, imprevizibilitatea și dramatismul la cele mai înalte cote sunt aspectele care fac această competiție să fie atât de palpitantă, precum și un grup extrem de divers de talente de top la nivel mondial. Sezonul acesta promite același entuziasm.

Iubim tot ceea ce ține de Premier League și asta încă de la prima noastră lansare în 1997. Alăturați-vă nouă în timp ce vă prezentăm o cronică a ultimilor 25 de ani de acțiune în prima ligă engleză, de la transferuri și momente emblematice până la statistici uluitoare.

Știai că?

Faustino Asprilla e autorul primului gol în Premier League, după momentul lansării Unibet, în 1997. Vorbim de o execuție realmente superbă în victoria 2-1 contra celor de la Sheffield Wednesday

CREEAZĂ-ȚI PARIUL IDEAL

Combină mai multe tipuri de pariuri și creează-ți selecția ideală la meciurile din Premier League. Folosește funcția ”Creare pariu”

Mai 1999

Simplu ca ”1-2-3” a fost anul lui Manchester United. ”Diavolii roșii” aveau să câștige celebra triplă.

Mai 2004

Vorbim de sezonul invincibil al celor de la Arsenal, o performanță neegalată de atunci. 26 de victorii, 12 remize și 0 eșecuri. Wenger a scris istorie!

Mai 2006

Derby aveau să retrăgradeze cu doar 11 puncte, un minim negativ all-time în istoria Premier League. Un sezon de coșmar însă au reușit să ia celor de la Newcastle 4 puncte (36% din totalul reușit în sezon).

Mai 2011

Man United aveau să câștige titlul cu numărul 19 și astfel îi depășeau pe rivalii din Liverpool. Mare fericire pe Fergie!

Mai 2012

Balotelli……Aguerooooooooooo!!! Restul e istorie. Manchester City aveau să câștige primul lor titlu în Premier League, reușind un gol in extremis în prelungirile meciului cu QPR. Oh, Sergio Aguero!

Mai 2016

Leicester produceau cel mai mare soc din istoria Premier League. A fost un sezon de poveste, la începutul căruia Jamie Vardy stabilea recordul de meciuri consecutive cu gol cu ale sale 13 reușite în 11 partide succesive de EPL.

August 2021

Jack Grealish devenea primul transfer din istoria Premier League de +£100m. Manchester City a activat clauza de reziliere a contractului, iar Aston Villa avea să primească un munte de bani.