Comunicate Unibet

UNIBET 25 – NOSTALGIA

iunie 10, 2022iunie 17th, 2022

De la nostalgici, pentru nostalgici: Unibet sărbătorește 25 de ani de activitate alături de Festivalul Nostalgia

 În anul în care sărbătorește 25 de ani de activitate în industria internațională de gambling, Unibet a decis să-și treacă numele pe lista partenerilor oficiali ai Festivalului Nostalgia, eveniment dedicat anilor ’90 – 2000, programat în perioada 24-26 iunie în Parcul Izvor din Capitală. 

 „În 2022, vom produce un singur eveniment, dar acest eveniment nu se va putea compara cu nimic din ce a fost. Vă puteți aștepta la ceva foarte mare.” „Vom ocupa bulevardul și Parcul Izvor din București pentru singurul nostru eveniment din acest an, NOSTALGIA 2022. Hai să dăm libertate orașului și să ne facem amintiri acolo pe unde, de obicei, se aud doar mașinile. Va fi special.”, au anunțat pe Instagram și Facebook organizatorii Festivalului Nostalgia. 

Echipa Unibet va fi prezentă în zona principală a Orășelului Nostalgia, cu un Dome de 11 m și un alt cort secundar, în care vor fi organizate activități speciale inspirate din anii ’90.  

Iar pentru că majoritatea oamenilor iubesc surprizele, vom spune doar că vor fi o mulțime de întreceri și activități pline de dinamism pe parcursul celor 3 zile ale show-ului, iar cei care vor face o vizită în „Cartierul Unibet” nu vor fi deloc dezamăgiți. 

La Festivalul Nostalgia se poate ajunge și prin intermediul concursurilor pe care Unibet le va organiza pe rețelele de socializare. Acestea vor avea loc în zilele premergătoare evenimentului și vor avea ca premii abonamente duble pentru toate cele 3 zile ale festivalului din Parcul Izvor.  

Orășelul Nostalgia va fi împărțit în 5 cartiere, după cum urmează: Pe Maidan (cartierul principal), Disco Loca (cartierul latino), Hip-Hop, Space Disco (cartierul electro) și Cartierul Șucar.  

 

 

Unibet, un brand legendar, fondat în urmă cu 25 de ani 

Fără doar și poate, Unibet este unul din cele mai cunoscute nume din lumea jocurilor de noroc, licențiat și pe piața din România încă din anul 2015. 

Indiferent dacă ești pasionat de pariuri sportive, sloturi, ruletă live, blackjack live, baccarat live, poker sau bingo online, pe www.unibet.ro vei găsi întotdeauna jocul preferat, iar numărul și calitatea promoțiilor Unibet te vor impresiona cu siguranță.  

Ai sute de opțiuni de pariere pentru evenimente din peste 25 de sporturi, divertisment și politică, jocuri de cazino de la cei mai buni dezvoltatori, turnee și mese de poker pentru toate gusturile și buzunarele și 10 camere de bingo cu prețuri la tichete pornind de la doar 0.20 RON. 

Fondat în 1997, Unibet a avut un parcurs ascendent extraordinar în cei 25 de ani de activitate. Printre cele mai importante „borne” din istoria acestui adevărat pionier în materie de jocuri de noroc online se numără: lansarea funcției Cash Out în 2003, Live Streaming și Pariuri pe mobil începând cu 2004, primele sloturi pe mobil în 2005, Live Cazino în 2009, seria de turnee Unibet Open începând cu 2007 și, nu în ultimul rând, cel mai mare câștig la cazino din toate timpurile – oferit în 2017. 

Urmărește conturile noastre de Facebook și Insta și nu uita să participi la concursurile organizate înainte de startul Festivalului Nostalgia! Câștigă abonamente duble de trei zile și vino în Parcul Izvor în weekend-ul 24-26 iunie pentru o experiență unică!