U Craiova este favorita la pariuri online pe terenul lui Dinamo

Sezonul deceptionant al lui Dinamo continua. Cainii au in continuare mare nevoie de puncte, insa pleaca cu sansa a doua la casele de pariuri online in meciul cu U Craiova.

Dinamo nu a pierdut niciodata pe teren propriu cu U Craiova in Liga 1

Etapa a 20-a din Liga 1 o aduce in Stefan cel Mare pe U Craiova. De la revenirea oltenilor in Liga 1, acestia nu au reusit niciodata sa se impuna pe terenul lui Dinamo. Cainii au castigat 2 dintre cele 5 meciuri jucate pe teren propriu, iar celelalte 3 s-au incheiat la egalitate. Sezonul trecut, Dinamo si U Craiova au remizat in Stefan cel Mare, scor 2-2. Fara victorie pe teren propriu din luna august, Dinamo spera sa obtina cele 3 puncte in fata unei rivale istorice.

U Craiova a castigat insa ultimele 2 meciuri in fata „cainilor”. Oltenii au eliminat-o pe Dinamo din Cupa Romaniei sezonul trecut, scor 1-0 si s-au impus si in turul sezonului regulat, scor 3-0.

U Craiova este favorita la casele de pariuri online

Oltenii vin dupa o serie de 3 victorii consecutive in Liga 1. Trupa lui Devis Mangia a castigat meciurile cu Concordia, Dunarea Calarasi si FC Voluntari. Cu o singura infrangere in ultimele 7 deplasari din Liga 1 si Cupa Romaniei, U Craiova porneste favorita la casele de pariuri online in meciul cu Dinamo. La Unibet, Mitrita si compania au cota 2.30 pentru a obtine cele 3 puncte in Stefan cel Mare.

Dinamo este in continuare in cautarea celei de-a cincea victorii a sezonului in Liga 1. 3 dintre precedentele 4 au venit pe teren propriu, astfel ca elevii lui Mircea Rednic spera sa obtina un nou succes. La Unibet, Dinamo are cota 3.25 pentru a se impune in meciul de sambata.

Meci cu goluri in ambele porti la Dinamo – U Craiova?

Niciuna dintre cele 2 formatii nu a excelat in aparare in ultimele meciuri. Dinamo a primit cel putin un gol in ultimele 5 etape din Liga 1. U Craiova sta putin mai bine la acest capitol. Oltenii au primit gol in 4 dintre ultimele 5 meciuri din campionat. Cota la casa de pariuri online Unibet pentru un pronostic „ambele marcheaza” este 1.94.

Pariaza online pe Dinamo – U Craiova in Liga 1!