Romania este usoara favorita la pariuri sportive cu Muntenegru in Nations League

Romania joaca ultimul meci din Nations League in deplasare cu Muntenegru. „Tricolorii” pornesc cu prima sansa la casa de pariuri sportive Unibet.

Romania are cota 2.75 la casa de pariuri sportive Unibet

Dupa rezultatele din weekend in Nations League, Romania continua sa aiba sanse la primul loc in grupa. „Tricolorii” au invins Lituania cu 3-0 la Ploiesti, intr-un meci jucat fara spectatori. Puscas, Keseru si Stanciu au semnat golurile victoriei care mentine Romania la 2 puncte de Serbia in grupa 4 din a treia divizie valorica a Nations League. Tricolorii raman neinvinsi si au acum 2 victorii si 3 remize.

Romania are nevoie de o victorie in ultimul meci al campaniei, in deplasare cu Muntenegru. La casa de pariuri sportive Unibet, Romania are cota 2.75 pentru a obtine victoria in deplasare. Trupa lui Cosmin Contra poate termina pe primul loc in grupa daca Serbia se incurca pe teren propriu cu Lituania. Balticii nu au reusit niciun punct pana acum in grupa si pare greu de crezut ca vor produce surpriza la pariuri sportive pe terenul sarbilor.

Muntenegru a pierdut ambele meciuri cu Serbia

In seara in care Romania castiga cu 3-0 la Ploiesti cu Lituania, Muntenegru a jucat in deplasare cu Serbia. In tur, sarbii s-au impus cu scorul de 2-0 si aveau sa obtina alte 3 puncte si in retur. Serbia s-a impus cu 2-1 la Belgrad, iar Muntenegru a ramas cu 7 puncte in grupa 4.

In acest an, Muntenegru nu a castigat decat un meci jucat pe teren propriu, 2-0 cu Lituania. A mai fost o remiza cu Turcia, scor 2-2, si 2 infrangeri, cu Serbia si Slovenia. La casa de pariuri sportive Unibet, Muntenegru are cota 2.90 pentru a obtine victoria in meciul cu Romania.

Echilibru in meciurile directe dintre Romania si Muntenegru

Cele 2 nationale au fost adversare si in campania de calificare pentru Mondial. Muntenegru a reusit atunci sa invinga Romania la Podgorica, in timp ce „tricolorii” s-au impus cu 4-0 intr-un amical jucat in 2008. Cele 2 meciuri incheiate la egalitate s-au jucat ambele in Romania.

Romania este neinvinsa in acest an. Nationala lui Cosmin Contra a reusit 5 victorii si 4 remize in cele 9 meciuri disputate. In 5 dintre aceste partide, defensiva a reusit sa nu primeasca gol.

Vezi cotele pentru Muntenegru – Romania!