Poate produce Leicester o noua surpriza la pariuri online cu Manchester City?

Dupa victoria surprinzatoare cu Chelsea, Leicester spera sa produca o noua mare surpriza la pariuri online de Boxing Day, cand primeste vizita lui Manchester City.

Leicester pune capat unei serii de 4 meciuri fara victorie cu succesul de la Chelsea

Considerata victima sigura in duelul de pe Stamford Bridge, Leicester a reusit una dintre surprizele etapei in Premier League. „Vulpile” au plecat cu toate cele 3 puncte de la Londra, acolo unde golul lui Vardy a fost suficient pentru a aduce victoria lui Leicester. Pana la duelul cu Chelsea, Leicester obtinuse doar un punct in ultimele 3 etape, cu Fulham. Mai mult, „vulpile” fusesera eliminate din Cupa Ligii Angliei de catre Manchester City, adversara sa in etapa de Boxing Day.

Cu o singura victorie in ultimele 5 meciuri in fata propriilor suporteri, Leicester va trebui sa reediteze evolutia din meciul cu Chelsea daca vrea sa obtina un rezultat bun cu Manchester City. „Cetatenii” s-au impus cu 2-0 aici sezonul trecut, cand Gabriel Jesus si De Bruyne au marcat golurile victoriei.

Manchester City pierde pentru a doua oara in ultimele 3 etape in Premier League

Neinvinsa si lider pana in urma cu 3 etape, Manchester City se vede nevoita acum sa recupereze un ecart de 4 puncte in fata lui Liverpool. Trupa lui Pep Guardiola a cedat cu 2-0 pe terenul lui Chelsea in urma cu 3 etape si a fost invinsa surprinzator de catre Crystal Palace pe teren propriu. „Cetatenii” au fost invinsi cu 3-2 si risca sa piarda contactul cu Liverpool in cazul unui nou pas gresit.

Invingatoare la penalty-uri in fata lui Leicester la mijlocul saptamanii trecute, Manchester City le-a eliminat astfel pentru al doilea sezon consecutiv pe „vulpi” din Cupa Ligii Angliei.

Care sunt cotele de la casa de pariuri online Unibet

„Cetatenii” sunt favoriti la casa de pariuri online Unibet in meciul cu Leicester. Manchester City are cota 1.36 pentru a obtine victoria. Unibet iti ofera insa o cota marita pentru victoria oaspetilor. Acum poti paria pe victoria lui City la o cota de 2.33!

De cealalta parte, Leicester are cota 9.00 pentru a produce o noua mare surpriza la pariuri online. Trupa lui Claude Puel a evitat esecul in 13 dintre ultimele 18 meciuri de acasa.

Pariaza online pe Leicester – Manchester City!