Pariuri sportive: Viitorul – CFR, duel pentru podium in Liga 1

Cel mai interesant meci al etapei a 20-a din Liga 1 este Viitorul – CFR Cluj. Ardelenii pornesc favoriti la casa de pariuri sportive Unibet si spera sa ramana invincibili in deplasare in acest sezon.

CFR Cluj impresioneaza in deplasarile din acest sezon din Liga 1

Pe locul 1 in Liga 1 dupa primele 19 etape ale sezonului, CFR Cluj a obtinut mai multe puncte din meciurile jucate in deplasare decat din cele de acasa. Ardelenii au 7 victorii si 2 remize in cele 9 jocuri de pe teren strain. Impresionant este si golaverajul CFR-ului, care a primit doar 4 goluri in deplasare si a reusit sa marcheze de 16 ori. Practic, ardelenii au marcat acelasi numar de goluri atat acasa cat si in deplasare, insa au primit de 2 ori mai putine. CFR a incasat o goluri in acest sezon in meciurile din Gruia.

Trupa lui Toni Conceicao conduce in Liga 1, cu un avans de 3 puncte in fata lui FCSB. Viitorul Constanta a cazut pe locul 4 dupa infrangerea din etapa trecuta pe terenul „ros-albastrilor”. Esecul a pus capat unei serii de 7 meciuri fara infrangere pentru echipa antrenata de Gica Hagi, dintre care 4 victorii si 3 remize.

CFR Cluj este favorita la pariuri sportive pe terenul Viitorului

Cu un parcurs aproape perfect in deplasare, ardelenii pornesc favoriti in meciul de la Ovidiu. La casa de pariuri sportive Unibet, CFR Cluj are cota 2.60 pentru a obtine victoria. In schimb, Viitorul are cota 2.90 pentru se impune. Un pariu sportiv pentru un rezultat de egalitate are cota 3.10.

In tur, Viitorul i-a administrat lui CFR Cluj singura infrangere a sezonului. Constantenii s-au impus in Gruia cu scorul de 2-1. Sezonul trecut, CFR Cluj a castigat 3 dintre cele 4 meciuri directe cu Viitorul, inclusiv ultimul meci jucat la Ovidiu. Din cele 8 meciuri directe dintre Viitorul si CFR Cluj de la Ovidiu, ambele formatii au obtinut cate 3 victorii, in timp ce alte 2 partide s-au incheiat la egalitate.

Niciodata in ultimele 10 meciuri directe dintre Viitorul si CFR Cluj, nu s-au marcat mai mult de 3 goluri. Cota la pariuri sportive pentru un nou meci cu sub 3.5 goluri este 1.19. De altfel, se asteapta o partida cu putine goluri, avand in vedere cota de 1.57 pentru un meci cu sub 2.5 goluri.

Vezi cotele la pariuri sportive pentru Viitorul – CFR Cluj!