Pariuri sportive: Tottenham are meci decisiv cu Inter in Champions League

Tottenham este obligata sa castige meciul cu Inter din Champions League pentru a ramane in cartile calificarii. Cotele de la casele de pariuri sportive sunt de partea englezilor.

Tottenham are cota 1.90 la casa de pariuri sportive Unibet

Duelul dintre Tottenham si Inter din etapa a cincea a Champions League este decisiv pentru englezi. Formatia lui Mauricio Pochettino are doar varianta victoriei daca vrea sa ramana in ecuatia calificarii. In schimb, Inter va obtine biletele pentru optimile Champions League cu o remiza pe Wembley. „Nerazzurri” au pierdut insa ambele meciuri jucate in deplasare cu Spurs pana acum. De fiecare data, Tottenham a reusit sa inscrie cate 3 goluri in poarta Interului atunci cand cele 2 formatii s-au intalnit in competitiile continentale.

Englezii pornesc cu prima sansa la casa de pariuri sportive Unibet si in meciul de pe 28 noiembrie. Tottenham are cota 1.90 pentru a obtine victoria si a o egala la puncte pe Inter in grupa B.  In Champions League, Kane si compania au castigat 5 dintre ultimele 7 jocuri disputate pe teren propriu.

Inter are bilant pozitiv in deplasarile din acest sezon

Elevii lui Luciano Spaletti au castigat in acest sezon deplasarea din Olanda cu PSV, scor 2-1. Inter a pierdut pe terenul Barcelonei cu 2-0, insa per total formatia din Milano are un bilant pozitiv in deplasarile din acest sezon. Din cele 8 jocuri disputate in deplasare in Serie A si Champions League, Inter a castigat 5 si a pierdut doar 3. In 6 dintre aceste partide, Inter a reusit sa inscrie cel putin o data.

La casa de pariuri sportive Unibet, Inter are cota 4.00 pentru a obtine victoria pe Wembley. Icardi si compania au o cota de 1.30 pentru a marca cel putin o data in meciul cu Spurs.

Tottenham marcheaza des in meciurile de acasa in Champions League

In acest sezon, Spurs au reusit sa inscrie de fiecare data de 2 ori in meciurile din acasa in Champions League. A fost 2-1 in victoria cu PSV si 2-4 in infrangerea cu Barcelona. Tottenham are insa o serie mai lunga de reusite pe teren propriu. Astfel, in 6 dintre ultimele 7 meciuri de acasa in Champions League, Spurs au reusit sa inscrie de cel putin 2 ori.

Cota la pariuri sportive pentru peste 1.5 goluri marcate de catre Tottenham este 1.71.

Vezi toate cotele la pariuri sportive pentru Tottenham – Inter!