Pariuri sportive: Sevilla are nevoie de 3 puncte in meciul cu Akhisar

Sevilla lupta cu Krasnodar si Standard Liege pentru un loc in primavara Europa League. Andaluzii sunt mari favoriti la casele de pariuri sportive in meciul cu Akhisar, codasa grupei J.

Sevilla, FC Krasnodar si Standard Liege au cate 6 puncte in grupa J din Europa League

Grupa Sevillei este una dintre cele mai echilibrate din Europa League. Fosta castigatoare a trofeului lupta cu FC Krasnodar si Standard Liege pentru cele 2 locuri care duc in fazele eliminatorii. Andaluzii au in acest moment avantajul golaverajului, +9, in timp ce Standard are -2, iar FC Krasnodar +1.

Invinsa de FC Krasnodar cu 2-1 in Rusia, FC Sevilla a facut spectacol in celelalte 2 meciuri jucate in grupele Europa League. Elevii lui Pablo Machin au castigat cu 5-1 meciul de pe teren propriu cu Standard si apoi s-au impus cu 6-0 in fata lui Akhisar. Sevilla a egalat astfel recordul pentru diferenta de goluri inregistrata pentru o victorie in Europa League. Andre Silva si compania stiu ca nu au voie sa faca pasi gresiti in Turcia, cu Akhisar, intr-un meci in care pornesc mari favoriti la casele de pariuri sportive.

Sevilla are cota 1.26 la casa de pariuri sportive Unibet

Desi a marcat cele mai multe goluri in actuala editie din Europa League, Sevilla nu se descurca foarte bine in deplasari. Andaluzii au inscris sub 2.5 goluri in 5 dintre ultimele 6 deplasari si spera sa isi imbunatateasca recordul contra lui Akhisar. Sevilla are cota 1.26 la casa de pariuri sportive Unibet pentru a obtine victoria in Turcia. Oaspetii au cota 1.87 pentru a reusi sa inscrie de cel putin 3 ori in poarta turcilor. Sevilla a reusit sa marcheze in toate cele 8 meciuri jucate cu adversari din Turcia, dintre care a castigat 5.

In schimb, gazdele au cota 10.00 pentru a obtine prima victorie in grupele Europa League.

FC Krasnodar este favorita cu Standard in celalalt meci din grupa

Rusii de la FC Krasnodar pot lua o optiune serioasa pentru calificarea in primavara Europa League cu o victorie in fata lui Standard. In tur, belgienii au castigat cu 2-1, insa nu au amintiri frumoase din deplasarile in Rusia. Din cele 3 jocuri disputate impotriva formatiilor rusesti in Europa, Standard nu a reusit sa marcheze niciodata si a pierdut de fiecare data.

FC Krasnodar are cota 1.68 la casa de pariuri sportive Unibet, in timp ce Standard are cota 5.00.

Vezi oferta de pariuri sportive pe Europa League!