Pariuri sportive pentru meciul zilei din Serie A, Juv. Torino - Roma

Liderul Juv. Torino primeste vizita lui AS Roma in meciul etapei a 16-a din Serie A. Torinezii pornesc favoriti la casa de pariuri sportive Unibet.

Juv. Torino are 7 victorii consecutive acasa contra Romei, in Serie A

Lider detasat dupa primele 15 etape din Serie A, Juv. Torino este echipa superlativelor si in acest sezon in Italia. Trupa lui Max Allegri are un avans de 8 puncte in fata ocupentei locului 2 Napoli. Torinezii sunt singura formatie ramasa neinvinsa in campionat, are cel mai bun atac, 33 de goluri, la egalitate cu Napoli, si cea mai buna aparare, cu doar 8 goluri incasate.

„Batrana doamna” a dominat meciurile de acasa cu AS Roma in ultimele sezoane. Juv. Torino are 7 victorii consecutive in Serie A cu AS Roma si in 5 dintre acestea nu a primit gol. In ultimele 3 sezoane, „bianconeri” s-au impus de fiecare data cu 1-0. AS Roma a obtinut ultima victorie in Serie A la Torino in 2010 scor 1-2. Romanii au mai castigat si in 2011, in sferturile Cupei Italiei.

Roma are un sezon sub asteptari in Serie A

Elevii lui Eusebio di Francesco ocupa doar locul 7 in Serie A, la egalitate cu Atalanta, ocupanta locului 6. Romanii au 24 de puncte si sunt la 3 lungimi distanta de locul 4, ocupat de catre AC Milan. Victoria din etapa trecuta, 3-2 cu Genoa, a fost prima intr-un meci oficial dupa o serie de 5 partide fara victorie.

In Serie A, Roma a reusit sa inscrie cel putin 2 goluri in 4 dintre ultimele 5 meciuri jucate. In meciul cu Juv. Torino, Roma are cota 1.75 la pariuri sportive pentru a reusi sa inscrie cel putin o data in poarta torinezilor.

Juv. Torino este mare favorita la casele de pariuri sportive

Cristiano Ronaldo si compania sunt favoriti sa obtina o noua victorie in meciul cu AS Roma. Gazdele au cota 1.43 pentru a obtine cele 3 puncte. In schimb, Roma are cota 7.50 pentru a produce surpriza la pariuri sportive.

Cum in ultimele 3 meciuri dintre cele 2 formatii de la Torino am avut acelasi, rezultat, 1-0, cota la pariuri sportive pentru acest scor corect este 7.00. De altfel, in 4 dintre ultimele 5 intalniri directe dintre cele 2 formatii din Serie A am avut cel mult un gol marcat.

Vezi oferta de pariuri sportive pentru Juv. Torino – AS Roma!