Pariuri sportive pentru meciul dintre Olympiacos si AC Milan din Europa League

AC Milan nu trebuie sa piarda in Grecia cu Olympiacos pentru a fi sigura de locul sau in primavara Europa League. Cotele de la casa de pariuri sportive Unibet prefateaza un meci echilibrat.

AC Milan este usoara favorita la casa de pariuri sportive Unibet

Ultimele 2 meciuri din grupa F a Europa League vor decide cele 2 formatii calificate in primavara europeana. Olympiacos si AC Milan sunt formatiile care se lupta pentru al doilea loc, intrucat Betis si-a asigurat deja una dintre primele 2 pozitii. Se anunta un meci de foc la Atena joi, de la ora 22:00. AC Milan s-a impus in tur cu scorul de 3-1 si porneste usoara favorita si pentru partida retur.

Italienii au cota 2.65 la casa de pariuri sportive Unibet, in timp ce Olympiacos are cota 2.70. O remiza o ajuta pe AC Milan, iar cota la pariuri sportive pentru rezultatul de egalitate este 3.30.

Calculele calificarii din grupa F a Europa League

Betis este formatia care depinde doar de ea pentru a castiga grupa. Andaluzii au 11 puncte si joaca in ultima etapa in deplasare cu Dudelange. In cazul in care ii va invinge pe luxemburghezi, Betis este sigura de prima pozitie in clasamentul grupei. In cazul in care AC Milan nu castiga in Grecia, atunci Betis va termina grupa prima.

Italienii au varianta victoriei si a egalului in meciul cu Olympiacos, insa se pot califica si in cazul unei infrangeri. Pentru Olympiacos, singura varianta este victoria la o diferenta de cel putin 3 goluri. Grecii se mai pot impune si cu 2-0 sau 3-1, rezultate care le-ar garanta locul 2 in grupa F.

Olympiacos are o victorie si o remiza in meciurile de acasa din Europa League

In celelalte 2 meciuri jucate acasa in Europa League, Olympiacos a invins-o pe Dudelange cu 5-1 si a remizat 0-0 cu Betis. Victoria cu luxemburghezii este singura obtinuta de Olympiacos in ultimele 5 meciuri jucate pe teren propriu in Europa League. Celelalte 4 partide s-au incheiat la egalitate.

AC Milan are o singura infrangere in ultimele 9 meciuri oficiale. Trupa lui Gennaro Gattuso a pierdut cu rivala Juv. Torino in Serie A. Milanul a obtinut insa 5 victorii si 3 remize in celelalte 8 partide.

Vezi oferta de pariuri sportive pentru Olympiacos – AC Milan!