Pariuri sportive pentru Lyon – Manchester City in Champions League

Lyon primeste vizita lui Manchester City in meciul care decide castigatoarea grupei F din Champions League. Poate produce Lyon o noua surpriza la pariuri sportive dupa victoria din tur?

Manchester City este favorita la pariuri sportive pe terenul lui Lyon

Dupa ce a produs marea surpriza a debutului de sezon din Champions League, Lyon vrea sa dea o noua lovitura. Francezii au nevoie de o victorie pentru a isi asigura prezenta in optimilre competitiei. City si-a revenit insa rapid dupa acea infrangere si a castigat urmatoarele 3 meciuri din grupa F. „Cetatenii” sunt acum pe primul loc in grupa, cu 9 puncte, si sunt dornici de revansa in Franta.

La casa de pariuri sportive Unibet, Manchester City porneste favorita clara. City are cota 1.40 pentru a obtine victoria in Franta. Lyon are cota 7.00 la agentia noastra de pariuri sportive. Trupa lui Bruno Genesio este neinvinsa in grupa F, insa dupa victoria cu Manchester City a remizat in celelalte 3 meciuri. 5.15 este cota la pariuri sportive pentru o remiza.

Toate calculele calificarii din grupa F a Champions League

Aguero si compania conduc grupa si trebuie sa nu piarda in Franta pentru a isi asigura locul in optimile Champions League. Manchester City are cota 1.11 pentru un pronostic X2 pe terenul lui Lyon. Daca vor castiga, „cetatenii” sunt siguri de locul 1 in grupa.

Adversara lor are nevoie de cele 3 puncte pentru a isi asigura la randul sau prezenta in optimi. Lyon are insa si optiunea unei remize, insa depinde de rezultatul din celalalt meci al grupei. Hoffenheim are nevoie de victorie cu Sahtior pentru a ramane in ecuatia calificarii. In cazul in care ucrainienii nu pierd in Germania, Lyon este ca si calificata in primavara Champions League.

Cota tentanta la casa de pariuri sportive Unibet pentru ambele marcheaza

Manchester City si Lyon sunt 2 formatii care pun accent pe faza ofensiva. Francezii au primit gol in fiecare dintre cele 4 meciuri jucate pana acum si au golaveraj 9-8. De altfel, Lyon a reusit sa marcheze de cel putin 2 ori pe meci in 4 dintre ultimele 5 jocuri din Champions League.

City a reusit sa nu primeasca gol in dubla cu Sahtior, codasa grupei, insa a incasat cate un gol de la Hoffenheim si Lyon in meciurile tur. Cota la pariuri sportive pentru ambele marcheaza este 1.50.

Vezi oferta de pariuri sportive pentru Lyon – Manchester City!