Pariuri sportive pentru Fenerbahce – Anderlecht in Europa League

Anderlecht isi joaca ultima sansa la calificarea in primavara Europa League. Belgienii pleaca insa cu a doua sansa la casa de pariuri sportive Unibet in disputa cu Fenerbahce.

Fenerbahce ocupa locul 2 in grupa D din Europa League, in timp ce Anderlecht este ultima

La capatul primelor 3 etape din grupa D a Europa League, Dinamo Zagreb ocupa primul loc in clasament. Croatii au reusit victorii pe linie si au punctaj maxim, la fel ca alte 5 formatii din grupele Europa League. Fenerbahce este a doua, cu 4 puncte, urmata de catre Spartak Trnava, cu 3 puncte si de Anderlecht, cu un singur punct.

Belgienii au scapat printre degete victoria cu Fenerbahce in meciul tur, atunci cand au condus cu 2-0 in debutul reprizei secunde. Turcii au revenit insa in doar 4 minute, prin golurile lui Frey (54) si Kaldirim (57). Acum, Anderlecht este obligata sa nu piarda la Istanbul daca vrea sa mai pastreze sanse la primavara Europa League.

Fenerbahce este redutabila pe teren propriu si porneste favorita la casele de pariuri sportive

Meciul de la Istanbul se joaca joi, de la ora 17:50. Fenerbahce porneste favorita gratie avantajului terenului propriu si formei mai bune aratate in Europa League. Turcii au castigat 6 dintre ultimele 7 meciuri jucate la Istanbul in aceasta competitie. La casa de pariuri sportive Unibet, Fenerbahce are cota 2.00 pentru a obtine victoria.

De partea cealalta, Anderlecht are cota 3.60 la agentia noastra de pariuri sportive. Un rezultat de egalitate intre cele 2 formatii are cota 3.50.

Anderlecht a jucat o singura data in deplasare in acest sezon de Europa League. Belgienii au plecat invinsi cu 1-0 de pe terenul Spartei Trnava. In schimb, Fenerbahce nu a primit gol in victoria cu 2-0 in fata slovacilor. Victoria lui Fenerbahce fara gol primit are cota 3.65 la pariuri sportive.

Forma slaba pentru cele 2 formatii inaintea meciului direct

Fenerbahce trece printr-o perioada dificila in campionatul Turciei, unde ocupa locul 15 dupa primele 11 etape. Ultima victorie a lui Fener intr-un meci oficial a fost tocmai in Europa League, cu Trnava. De atunci, au urmat 4 remize si o infrangere.

Nici Anderlecht nu se descurca mult mai bine. Belgienii au la randul lor o serie de 3 meciuri consecutive fara victorie, dintre care 2 remize si o infrangere.

Vezi cotele la pariuri sportive pentru Fenerbahce – Anderlecht!