Pariuri sportive pentru derby-ul Liverpool – Manchester United in Premier League

Liverpool primeste vizita lui Manchester United in derby-ul etapei a 17-a din Premier League. Casa de pariuri sportive Unibet iti ofera peste 290 de pariuri pentru acest meci.

Manchester United a ajuns la 8 meciuri fara infrangere cu Liverpool in Premier League

Etapa a 17-a din Premier League ne aduce un nou derby al Nord-Vestului dintre Liverpool si Manchester United. „Cormoranii” sunt pe cai mari in acest sezon si vin cu un moral excelent dupa ce au reusit calificarea in optimile Champions League. Etapa trecuta, Salah si compania au trecut pe primul loc in campionat si au ramas singura formatie neinvinsa din Premier League.

Manchester United are insa un nou sezon dezamagitor. Pogba si compania merg la randul lor in primavara Champions League, insa in campionat sunt abia pe 6, la 16 puncte de Liverpool. In schimb, United se poate lauda cu o serie de invincibilitate in fata lui Liverpool, serie care a ajuns la 8 partide. Ultima infrangere a lui Manchester United in fata lui Liverpool dateaza din 2014.

Liverpool este favorita in oferta casei de pariuri sportive Unibet

Parcursul excelent al lui Liverpool din acest sezon ii face pe „cormorani” favoriti la casele de pariuri sportive. La Unibet, Salah si compania au cota 1.58 pentru a o invinge pe Manchester United. Liveprool a pierdut doar 2 puncte in meciurile de acasa din acest sezon, in remiza cu Manchester City. Mai mult, in 6 dintre cele 7 meciuri jucate pe Anfield in acest sezon, Liverpool nu a primit gol. Alisson a incasat un singur gol in meciurile de pe teren propriu din acest sezon.

Manchester United are cota 6.00 la pariuri sportive pentru a obtine o noua victorie pe Anfield. In ultimele 4 meciuri jucate la Liverpool, United a obtinut 2 victorii si 2 remize. Ultimele 2 partide directe de pe Anfield s-au incheiat 0-0. Cota la pariuri sportive pentru o noua remiza este 4.20.

Pariuri sportive pe goluri la Liverpool – Manchester United

Liverpool a suferit in ultimele meciuri cu Manchester United de pe Anfield. „Cormoranii” au marcat un singur gol in ultimele 4 meciuri de acasa cu United. In acest sezon, Liverpool a inscris de 15 ori in meciurile de acasa. Acelasi numar de goluri l-a primit si United, insa in 8 deplasari.

Cotele de la casa de pariuri sportive Unibet favorizeaza un meci cu goluri de aceasta data. Cota pentru peste 2.5 goluri inscrise este 1.68, in timp ce un pariu sportiv pe maxim 2 goluri in meci are cota 2.23.

Vezi toate cotele pentru Liverpool – Manchester United!