Pariuri sportive pentru Arsenal – Sporting in Europa League

Arsenal mai are nevoie de o victorie pentru a isi asigura calificarea in primavara Europa League. „Tunarii” pornesc favoriti la casa de pariuri sportive Unibet in meciul cu Sporting.

Arsenal este una dintre cele 6 formatii cu procentaj 100% in Europa League

Dupa eliminarea din semifinalele editiei trecute a Europa League, Arsenal se numara si in acest an printre favoritele la castigarea competitiei. La casa de pariuri sportive Unibet, formatia din Londra are cota 8.00 pentru a castiga Europa League.

„Tunarii” au un inceput perfect de campanie, cu victorii pe linie in primele 3 meciuri din grupe. Arsenal este astfel una dintre cele 6 formatii care au acumulat 9 puncte in 3 meciuri. Trupa lui Unai Emery mai are nevoie de o singura victorie pentru a isi asigura calificarea in primavara Europa League. Dupa victoria din tur cu Sporting, Arsenal porneste favorita la casele de pariuri sportive si pentru meciul retur. Ozil si compania spera sa-si continue astfel seria de meciuri fara infrangere inceputa in luna august.

Arsenal are cota 1.30 la casa de pariuri sportive Unibet

„Tunarii” tocmai au remizat cu Liverpool in Premier League si isi continua astfel seria de invincibilitate. Arsenal a ajuns la 14 meciuri consecutive fara infrangere in toate competitiile. 12 dintre aceste partide s-au incheiat cu victoria elevilor lui Unai Emery si doar 2 au fost remize. „Tunarii” pornesc favoriti in disputa cu Sporting Lisabona. La casa de pariuri sportive Unibet, Arsenal are cota 1.30 pentru a obtine victoria.

Cu exceptia meciurilor cu Liverpool si Manchester City, Arsenal a reusit sa inscrie de cel putin 2 ori in celelalte 7 jocuri disputate pe Emirates in toate competitiile in acest sezon. Englezii au cota 1.41 la pariuri sportive pentru a marca de 2 ori in poarta lui Sporting.

Sporting tocmai a fost eliminata din Cupa Ligii Portugaliei

Pe locul 5 in Portugalia dupa primele 8 etape, Sporting a suferit o infrangere surprinzatoare in Cupa Ligii, acolo unde a fost eliminata de catre Estoril. Inaintea duelului cu Arsenal, formatia din Lisabona va evolua in deplasare cu Santa Clara in campionat.

Sporting are cota 10.00 la casa de pariuri sportive Unibet. Lusitanii au obtinut deja o victorie in deplasare in acest sezon din Europa League, 2-1 pe terenul lui Vorskla. De altfel, Sporting a reusit sa marcheze cel putin o data in 5 dintre ultimele 6 deplasari europene. 1.87 este cota la pariuri sportive pentru ca portughezii sa inscrie pe Emirates.

Profita de cotele la pariuri sportive pentru Arsenal – Sporting!