Pariuri sportive: meciuri decisive in ultima etapa din Champions Cup la rugby

ianuarie 19, 2017

Glasgow Warriors, favorita la pariuri sportive in deplasarea de la Leicester Tigers

In grupa 1 din Champions Cup la rugby, Munster si-a asigurat deja prezenta in sferturile de finala inainte meciurilor din ultima runda. Exista insa o miza in ultimele 2 meciuri din grupa, si anume ocupanta locului 2, care poate duce in sferturi. Cele mai bune 3 echipe de pe locul 3 merg in fazele eliminatorii, iar in acest moment, Glasgow Warriors ocupa una dintre aceste pozitii. Scotienii au 14 puncte si spera ca un rezultat pozitiv le va aduce calificarea in sferturile de finala ale Champions Cup. Adversara in ultima etapa le va fi Leicester Tigers, formatie care chiar si in cazul unei victorii are sanse mici de a merge mai departe.

In tur, la Glasgow, Warriors au castigat categorit meciul, cu scorul de 42-13. Leicester nu trece prin cea mai buna forma, pierzand ultimele 4 meciuri consecutive din Aviva Premiership, respectiv Champions Cup. In schimb, Glasgow Warriors are 5 victorii in utlimele 6 meciuri oficiale din toate competitiile. Oaspetii sunt favoriti la pariuri sportive, Unibet oferind o cota de 1.46 pentru victoria lor. Leicester Tigers are o cota de 2.70 pentru a obtine a treia victorie a sezonului in gurpele Champions Cup.

Saracens - Toulon, derby-ul grupei 3 din Champions Cup

Campioana en-titre din Champions Cup, Saracens, nu a mai reusit sa isi pastreze procentajul de 100% in meciurile din grupe. Englezii au remizat in ultima etapa, 22-22 cu Scarlets, insa cu 20 de puncte sunt siguri pe locul lor in sferturile de finala. Saracens poate fi insa detronata de pe primul loc al grupei 3 de catre Toulon, care in cazul unei victorii cu punct sau puncte bonus, poate trece chiar pe primul loc. Francezii sunt la 5 puncte de Saracens in acest moment.

Saracens ramane insa mare favorita sa se impuna in meciul de 21 ianuarie, in fata propriilor fani. Englezii au o cota de 1.22 la pariuri sportive, in timp ce Toulon are o cota de 4.20 pentru a produce surpriza. In tur, Saracens a castigat cu 31-23 pe terenul lui Toulon.

Pariuri sportive de la partide dintre Toulouse si Connacht

Situatia din grupa 2 a Champions Cup la rugby continua sa fie extrem de echilibrata. Connacht Rugby conduce grupa, cu 18 puncte, insa atat Wasps (17 puncte), cat si Toulouse (14 puncte), pot emite pretentii la primul loc. Wasps pare in acest moment favorita la unul dintre cele 2 locuri calificabile, urmand sa joace pe terenul lui Zebre, formatie care nu a castigat nici un meci in grupe.

In cealalta partida, Toulouse este obligata sa castige daca vrea sa mearga mai departe. Francezii au avantajul terenului propriu, Unibet oferind o cota de 1.13 pentru un pariu sportiv pe victoria lor. Connacht se poate insa gandi la meciul din tur, in care s-a impus la limita, scor 23-21. Irlandezii au o cota de 6.10 la pariuri sportive.

Vezi oferta de pariuri sportive din rugby!