Pariuri sportive: lupta in 3 pentru primavara Europa League in grupa J

Sevilla primeste vizita lui Krasnodar intr-un meci decisiv din grupa J a Europa League. Andaluzii pleaca favoriti la casele de pariuri sportive si au nevoie de victorie pentru a fi siguri de calificarea in primavara europeana.

Care sunt calculele calificarii in grupa J din Europa League

Inaintea ultimelor meciuri din grupa J a Europa League, 3 echipe se lupta pentru cele 2 locuri care duc in saisprezecimi. Grupa este condusa de catre Krasnodar, care a acumulat 12 puncte. Sevilla si Standard Liege au fiecare cate 9 puncte si continua sa lupte pentru locul 1 in grupa.

Dintre cele 3 echipe, Krasnodar este in cea mai buna situatie. Rusii au nevoie de o remiza la Sevilla pentru a fi siguri pe locul 1 in grupa. Doar daca pierd la o diferenta mai mare de 4 goluri, rusii risca sa nu se califice in saisprezecimi. Sevilla are nevoie de victorie pentru a fi sigura de calificare. Alternativ, andaluzii trebuie sa obtina acelasi rezultat ca si Standard pentru a isi asigura prezenta in primavara europeana. Belgienii depind de rezultatul din Spania si trebuie sa obtina mai multe puncte decat Sevilla ca sa termine pe locul 2.

Sevilla a obtinut victorii la scor in cele 2 meciuri din grupele Europa League

Trupa lui Pablo Machin a impresionat in meciurile de pe teren propriu din Europa League. Sevilla le-a invins-o pe Akhisarspor cu 6-0 si pe Standard cu scorul de 5-1. De altfel, andaluzii au ajuns la 8 victorii consecutive in meciurile oficiale de pe teren propriu. In 4 dintre aceste partide, Sevilla nu a primit gol.

La casa de pariuri sportive Unibet, Sevilla are cota 1.40 pentru a obtine victoria cu Krasnodar. Andaluzii au marcat peste 2.5 goluri in 5 dintre ultimele 7 meciuri jucate in Europa League. Sevilla are cota 2.23 la pariuri sportive pentru a reusi acelasi lucru si impotriva rusilor.

Krasnodar este neinvinsa din luna octombrie

Pe langa parcursul excelent din Europa League, Kranosdar se descurca excelent si in campionatul Rusiei, acolo unde ocupa locul 2 dupa 17 etape, la doar un punct in urma liderului Zenit. Rusii au ajuns la 10 meciuri consecutive fara infrangere in toate competitiile.

Krasnodar are cota 7.25 la casa de pariuri sportive Unibet pentru a castiga meciul de pe Ramon Sanchez Pizjuan.

Vezi oferta de pariuri sportive pe Europa League!