Pariuri sportive: Lazio – AC Milan, duel pentru locul 4 in Serie A

Etapa a 13-a din Serie A are cap de afis duelul dintre Lazio si AC Milan. Cele 2 formatii sunt vecine de clasament si lupta pentru ultimul loc de Champions League. Lazio este favorita la casa de pariuri sportive Unibet.

Lazio – AC Milan, meci de ambele marcheaza la pariuri sportive

In cel mai asteptat meci al etapei a 13-a din Serie A, Lazio primeste vizita lui AC Milan. Cele 2 formatii sunt despartite de doar un punct in clasament: Lazio este pe 4, cu 22 de puncte, in timp ce Milan este pe 5, cu 21. Angrenate in Europa League, cele 2 formatii spera sa obtina o clasare in primele 4 in acest sezon pentru a juca in Champions League.

Ultimele meciuri directe din Serie A dintre Lazio si AC Milan au avut un tipar similar. Astfel, in 9 dintre ultimele 10 meciuri jucate in campionat, ambele formatii au reusit sa inscrie. Mai mult, in ultimele 6 meciuri din Serie A jucate pe Olimpico, atat Lazio cat si Milan au inscris. Cota de 1.74 de la casa de pariuri sportive Unibet pentru pronostricul ambele marcheaza este una tentanta in acest conditii.

Lazio este favorita la casa de pariuri sportive Unibet

Trupa lui Simone Inzaghi are 6 victorii din cele 8 jocuri oficiale jucate pe Olimpico in acest sezon. Singurele infrangeri au venit in Serie A, contra lui Inter si Napoli, formatii clasate in fata lazialilor in clasament. Pentru meciu lde sambata, casa de pariuri sportive Unibet ofera cota 1.84 pentru victoria lui Lazio.

Immobile si compania vor trebui sa etaleze cel mai bun joc al lor. Lazio nu a reusit sa marcheze mai mult de un gol in 5 dintre ultimele 6 intalniri directe cu AC Milan in Serie A. Cota la pariuri sportive pentru ca Lazio sa inscrie sub 1.5 goluri este 1.91.

AC Milan vine dupa infrangerea cu Juv. Torino

Formatia antrenata de Gennaro Gattuso a pus capat un serii de 3 victorii consecutive in Serie A inainte de pauza internationala. AC Milan a pierdut cu 2-0 pe teren propriu cu campioana Juv. Torino. Gonzalo Higuain a fost eliminat si nu va juca in duelul cu Lazio.

Pentru duelul cu Lazio, AC Milan are cota 3.90 la pariuri sportive pentru a obtine cele 3 puncte. Milan a castigat ultima oara pe Olimpico in 2015, cand s-a impus cu 3-1.

Vezi cotele la pariuri sportive pentru Lazio – Milan!