Pariuri sportive: Italia vrea revansa contra Portugaliei in Nations League

Italia a obtinut prima victorie dupa o serie de 5 meciuri fara succes. Trupa lui Roberto Mancini are acum o revansa de luat contra Portugaliei si porneste favorita la casele de pariuri sportive.

Italia obtine prima victorie in Nations League contra Poloniei

Evolutiile slabe ale Italiei continua dupa ratarea calificarii la Mondialul din Rusia. Cu un nou antrenor pe banca, in persoana lui Roberto Mancini, „squadra azzurra” a obtinut abia a doua victorie din cele 9 meciuri jucate in 2018. Pana la victoria cu Polonia din Nations League, Italia mai reusise sa o invinga doar pe Arabia Saudita intr-un meci amical. Din cele 9 meciuri jucate in 2018, Italia a mai reusit 4 remize si a pierdut de 3 ori.

In Nations League, Italia a debutat cu o remiza pe teren propriu, 1-1 cu Polonia. A urmat partida din deplasare cu Portugalia, pe care „squadra azzurra” a pierdut-o cu 1-0. In cele din urma, trupa lui Roberto Mancini a obtinut prima victorie in Nations League pe terenul Poloniei, scor 1-0.

Italia porneste favorita la casele de pariuri sportive

Cu 4 puncte in 3 meciuri, Italia este pe 2 in grupa grupa 3 din prima divizie valorica a Nations League. Italienii sunt in urma Portugaliei, care are 6 puncte din cele 2 meciuri jucate. Cu o victorie in fata lusitanilor, Italia are sanse la primul loc in grupa, insa depinde de rezultatul din meciul Portugalia – Polonia. Daca vor castiga acel meci, Cristiano Ronaldo si compania sunt siguri pe locul 1 in grupa.

La casele de pariuri sportive, „squadra azzurra” porneste cu prima sansa la castigarea meciului cu Portugalia. La Unibet, Italia are cota 2.25 pentru a obtine victoria, in timp ce Portugalia are cota 3.60.

Portugalia este neinvinsa in aceasta toamna

Formatia antrenata de Fernando Santos a parasit competitia din Rusia in optimile de finala, dupa eliminarea din meciul cu Uruguay. A fost abia a doua infrangere in 2018, dupa cea din amicalul cu Olanda din primavara, scor 0-3.

In aceasta toamna, Portugalia a reusit sa castige 3 dintre cele 4 meciuri jucate si a remizat in cel de-al patrulea. Lusitanii au marcat in fiecare dintre aceste partide, insa au si primit gol in 3 dintre acestea. Cota la pariuri sportive pentru ca Portugalia sa marcheze in meciul cu Italia este 1.49.

Vezi cotele la pariuri sportive pentru Italia – Portugalia!