Pariuri sportive: Everton cauta sa puna capat seriei negre cu Tottenham

Ultimul meci al etapei a 18-a din Premier League se joaca la Liverpool, intre Everton si Tottenham. Gazdele cauta sa puna capat unei serii de 11 meciuri fara victorie cu Spurs, care insa porneste din nou favorita la pariuri sportive.

Everton nu a mai invins-o pe Tottenham din 2012

La jumatatea clasamentului in Premier League si fara victorie de 4 etape, Everton primeste vizita lui Tottenham in ultimul meci al etapei a 18-a. „Caramelele” au pierdut etapa trecut cu 3-1 pe terenul lui Manchester City si acum infrunta o noua formatie de pe podium. Trupa lui Marco Silva a strans doar 2 puncte in ultimele 4 meciuri, in remizele cu Watford si Newcastle.

Duelurile recente cu Tottenham au fost la discretia londonezilor. Spurs sunt neinvinsi de 11 meciuri in fata lui Everton, interval in care au reusit sa obtina 6 victorii si 5 remize. Ultima victorie a lui Everton dateaza din 2012, cand „caramelele” castigau pe Goodison Park cu 2-1. Sezonul trecut, Tottenham a castigat ambele meciuri cu Everton: 4-0 la Londra si 3-0 la Liverpool.

Tottenham are cota 2.28 la casa de pariuri sportive Unibet

Dupa infrangerea cu Arsenal de la inceputul lunii, Tottenham a obtinut 4 victorii si o remiza in cele 5 meciuri oficiale jucate. Spurs au castigat meciurile cu Southampton, Leicester si Burnley din Premier League, au remiza cu Barcelona in Champions League si si-au luat revansa in fata „tunarilor” in Cupa Ligii Angliei.

Trupa lui Mauricio Pochettino porneste favorita la casele de pariuri sportive in meciul cu Everton. La Unibet, Tottenham are cota 2.28 pentru a obtine o noua victorie pe Goodison Park. In schimb, Everton are cota 3.30 pentru a obtine victoria in fata propriilor fani.

Alge sugestii de pariuri sportive pentru Everton – Tottenham

Din cele 300 de tipuri de pariuri sportive pre-meci pe care Unibet ti le ofera pentru Everton – Tottenham, cateva cote sar in evidenta. Tottenham are cota 4.40 pentru a marca de 3 ori in poarta lui Pickford. Spurs au marcat peste 2.5 goluri in ultimele 4 meciuri cu Everton. Harry Kane este principala gura de foc a londonezilor, cu 13 goluri in ultimele 20 de deplasari. Kane are cota 4.25 la pariuri sportive pentru a marca primul gol al meciului.

Vezi toata oferta de pariuri sportive pentru Everton – Tottenham!