Pariuri sportive: duel pentru podiumul din Ligue 1 intre Lyon si Lille

Lille primeste vizita lui Lyon intr-un meci din etapa a 15-a din Ligue 1. Cele 2 formatii sunt despartite de doar un punct in clasament, iar cotele de la pariuri sportive indica un meci echilibrat.

Cote echilibrate la casa de pariuri sportive Unibet pentru Lille - Lyon

Locurile 2 si 4 din Ligue 1 se intalnesc in derby-ul etapei a 15-a din Franta. Lyon este pe 2 in Ligue 1 si are un avans de un punct in fata unui grup format din Montpellier, Lille si Saint Etienne. Asadar, in functie de rezultatele din acest weekend, putem vedea o noua configuratie a podiumului in Ligue 1. PSG continua sa fie lider solitar, cu 15 puncte avans in fata lionezilor.

La casa de pariuri sportive Unibet, Lille porneste usoara favorita in disputa de pe Stade Pierre Mauroy. Gazdele au o cota de 2.65 pentru a obtine victoria, in timp ce Lyon are cota 2.70. Meciul se joaca sambata, 1 decembrie, de la ora 18:00 si poate fi urmarit si pariat live la casa de pariuri sportive online Unibet.

Lyon este formatia mai in forma inaintea meciului din Ligue 1 cu Lille

Dupa un start de sezon sub asteptari, Lyon pare sa fie in forma maxima la finalul anului 2018. Trupa lui Bruno Genesio este in acest moment neinvinsa de 8 meciuri oficiale. In acest interval, Lyon a obtinut 4 victorii si 4 remize. Mai mult, de la mijlocul lunii septembrie, Lyon a pierdut un singur meci in toate competitiile: infrangerea cu 5-0 in fata lui PSG in Ligue 1.

In schimb, Lille a avut o luna noiembrie dificila in competitiile interne. Dupa eliminarea din Cupa Frantei in fata lui Strasbourg, formatia lui Christophe Galtier a obtinut un singur punct din ultimele 3 meciuri jucate in campionat, in remiza cu aceeasi Strasbourg. Lille a pierdut deplasarile cu Nice si PSG.

Lille si Lyon promit un meci cu goluri

Desi nu a mai avut aceleasi rezultate ca in startul sezonului, Lille continua sa fie o formatie greu de invins acasa. In 8 dintre ultimele 10 meciuri jucate pe teren propriu, Lille a reusit sa marcheze de cel putin 2 ori. Cota la pariuri sportive pentru ca Lille sa inscrie peste 1.5 goluri in poarta lui Lyon este 2.33.

Si Lyon a inscris mult, cu un minim de 2 goluri pe meci in 16 dintre ultimele 20 de deplasari in campionat. Lyon are cota 2.23 la pariuri sportive pentru a marca de 2 ori si pe Stade Pierre Mauroy.

Vezi cotele la pariuri sportive pentru Lille – Lyon!