Pariuri sportive: duel de podium intre Leipzig si Borussia Monchengladbach

Leipzig si Borussia Monchengladbach se intalnesc duminica de la ora 16:30 in etapa a 13-a din Bundesliga. Cele 2 formatii se afla in lupta pentru podiumul din Bundesliga, insa gazdele pornesc favorite la pariuri sportive.

Leipzig este neinvinsa in meciurile cu Borussia Monchengladbach

2 dintre formatiile care se lupta in acest sezon pentru locurile de cupe europene in Bundesliga se intalnesc in meciul etapei a 13-a. Borussia Monchengladbach este sigura de pozitia secunda in clasament la finalul acestei etape, indiferent de rezultatul meciului de duminica. Leipzig poate insa urca pe podium in cazul unor rezultate favorabile. Echipa lui Ralph Rangnick are 22 de puncte si se poate apropia la doar un punct de Gladbach cu o victorie.

Leipzig este neinvinsa in cele 4 meciuri directe disputate cu Borussia Monchengladbach. De la promovarea in Bundesliga, Leizpig a remizat de fiecare data pe teren propriu cu Gladbach si a reusit sa se impuna in meciurile din deplasare.

Leipzig are cota 1.86 la casa de pariuri sportive Unibet

Elevii lui Ralph Rangnick lupta pe 3 fronturi in acest sezon: Bundesliga, Cupa Germaniei si Europa League. Leipzig a avut o luna noiembrie dificila, cu 3 infrangeri din cele 5 meciuri oficiale jucate. 2 dintre esecuri au venit in Europa League, cu Celtic si Salzburg, la care se adauga infrangerea cu Wolfsburg din Bundesliga.

Leipzig este insa o formatie redutabila pe teren propriu, acolo unde este neinvinsa in acest sezon din Bundesliga. Cu 4 victorii si 2 remize, Leipzig este una dintre cele 3 formatii care nu a pierdut pana acum pe teren propriu. La casa de pariuri sportive Unibet, Leizpig are cota 1.86 pentru a o invinge pe Borussia Monchengladbach.

Borussia Monchengladbach are 5 victorii in ultimele 6 meciuri

Formatia lui Dieter Hecking se descurca excelent in acest sezon din Bundesliga. Desi a fost invinsa categoric in Cupa Germaniei, Borussia Monchengladbach impresioneaza in Bundesliga. Gladbach a castigat 5 dintre ultimele 6 meciuri, pierzand doar cu Freiburg in deplasare. In cele 5 victorii, Thorgan Hazard si compania au reusit sa inscrie de fiecare data cel putin 3 goluri pe meci.

La casa de pariuri sportive Unibet, Borussia Monchengladbach are cota 6.25 pentru a inscrie peste 2.5 goluri in poarta lui Leipzig. In privinta cotei pentru victorie, Gladbach este cotata cu 3.80 pentru a o invinge in premiera pe Leipzig.

Vezi oferta de pariuri sportive pe Bundesliga!