Pariuri Premier League: Manchester City primeste vizita lui Tottenham

ianuarie 17, 2017

Manchester City, la a doua infrangere cu 0-4 din acest sezon

Pep Guardiola pare sa nu se fi acomodat complet cu rigorile Premier League. Tehnicianul iberic a continuat seria experimentelor in primul 11 si in meciul cu Everton, iar Caramelele au profitat din plin. Cu Pablo Zabaleta folosit de post de mijlocas, Cetatenii au dominat posesia, 71%, insa s-au vazut invinsi cu 0-4. Everton a sutat de 4 ori pe poarta, marcand de tot atatea ori. A fost a doua infrangere cu 0-4 pentru Manchester City din acest sezon, prima venind contra Barcelonei in Liga Campionilor.

Aguero si compania au pierdut al doilea meci din ultimele 3 etape in Premier League, cazand pe locul 5 in clasament, la 10 puncte distanta de liderul Chelsea. Adversara sa de sambata viitoare, Tottenham, ocupa locul 2 in Premier League. Cu o medie de peste 2.5 goluri in 8 dintre ultimele 10 meciuri jucate, Manchester City a castigat ultimele 3 meciuri de pe teren propriu, printre care si cel cu Arsenal. Gazdele sunt favorite la pariuri online, cu o cota de 2.18 pentru a obtine victoria.

Tottenham inscrie la foc continuu in Premier League

Londonezii trec printr-o perioada excelenta, ajungand la o serie de 7 victorii consecutive in toate competitiile. Dintre acestea, 6 au venit in Premier League. In 3 dintre ultimele 4 etape din campionatul Angliei, Tottenham a marcat 4 goluri. De altfel, de la inceputul lunii decembrie, cu exceptia infrangerii de pe terenului lui Manchester United, cand nu a marcat, Tottenham a inscris de cel putin 2 ori in fiecare meci. Astfel, in 9 dintre ultimele 10 partide in toate competitiile, Tottenham a inscris de cel putin 2 ori, reusind 9 victorii.

In ultimele 3 etape, Tottenham conducea atat la pauza cat si la final in meciurile din Premier League. Desi meciul cu Manchester City se anunta mai dificil, un pariu online de tip 2/ 2 Pauza/ Final are o cota de 5.40. Insa nu doar atacul lui Tottenham functioneaza bine, londonezii avand 3 meciuri consecutive in care nu au primit gol. La pariuri online, cota pentru victoria oaspetilor este 3.30.

Pariuri din Premier League, in oferta Unibet

Weekend-ul viitor, Unibet iti aduce pariuri din Premier League pentru toate cele 10 meciuri ale etapei. In afara derby-ului dintre Manchester City si Tottenham, ai pariuri online si pentru alte dueluri interesante, printre care Southampton - Leicester sau Bournemouth - Watford.

In privinta duelului dintre City si Tottenham, Tottenham s-a impus in ultimele 3 intalniri directe dintre cele 2 formatii. Manchester City a castigat precedentele 4 confruntari directe, astfel ca ne asteapta un duel strans, in care speram sa vedem spectacol si multe goluri marcate.

Vezi cotele pentru pariuri din Premier League!