Pariuri pe tenis pentru Turneul Campionilor

Londra este din nou gazda Turneului Campionilor intre 11 si 18 noiembrie. Urmareste actiunea pe Unibet si profita de oferta de pariuri pe tenis de la ATP Finals.

Novak Djokovic este favorit la pariuri sportive la Turneul Campionilor

A 49-a editie a Turneului Campionilor debuteaza duminica la Londra, pe O2 Arena. Gazda a turneului din 2009, capitala Regatului Unit a avut in acesti ani castigatori de marca. Roger Federer are 2 titluri la ATP Finals Londra, insa Novak Djokovic este jucatorul cu cele mai multe victorii. Sarbul s-a impus de 4 ori la Turneul Campionilor de la Londra, intre 2012 si 2015. Cei 2 mari campioni sunt si in acest an principalii favoriti la castigarea ATP Finals.

In oferta de pariuri pe tenis de la Unibet, Novak Djokovic are cota 1.67 pentru a obtine titlul. Roger Federer este al doilea in topul cotelor, cu 3.50. Alexander Zverev @9.00, Kevin Anderson @13.00 si Marin Cilic @13.00 sunt urmatorii favoriti. Actiunea de la Londra poate fi urmarita in direct pe Unibet, in sectiunea de pariuri pe tenis.

Novak Djokovic face parte din grupa Guga Kuerten la ATP Finals

Sarbul s-a clasat primul in clasamentul Race to London. Nole a acumulat 8045 de puncte in acest sezon si a revenit pe primul loc in clasamentul ATP. La Turneul Campionilor, Novak Djokovic ii va avea adversari pe Marin Cilic, Alexander Zverev si John Isner. Primele meciuri din grupa Kuerten se vor juca luni, 12 noiembrie. Novak Djokovic il va intalni pe John Isner. Cei 2 nu s-au mai intalnit din 2015. Nole conduce la meciurile directe cu 8-2. Djokovic are cota 1.12 pentru a debuta cu o victorie la ATP Finals.

In celalalt meci al grupei, Alexander Zverev are cota 1.81 pentru a il invinge pe Marin Cilic. Croatul are cota 2.00.

Pariuri pe tenis pentru meciurile din grupa Lleyton Hewitt

Daca Djokovic este principalul favorit din grupa Kuerten, Roger Federer este asteptat sa se califice fara probleme din grupa Hewitt. Elvetianul ii are adversari pe Dominic Thiem, Kei Nishikori si Kevin Anderson. Anderson si Thiem vor deschide balul duminica in sesiunea de zi. Se anunta un meci strans, lucru reliefat si de cotele de la pariuri pe tenis: Thiem @1.87, respectiv Anderson @1.93.

Roger Federer este favorit la pariuri sportive in meciul de duminica seara cu Kei Nishikori. Elvetianul are cota 1.27 pentru a obtine victoria.

Pariaza pe tenis la Unibet!